Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er lei nå

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er lei nå

feb 18 2018 - 00:15
Jeg er lei av å føle at jeg ligger 10 år bak mine jevnaldrende, 10 år bak mine venner. Jeg prøver å gjøre opp for tapt tid men jeg blir stående på stedet. Jeg kom meg endelig bort fra mitt gamle liv og ut fra isolasjon men ikke lengre enn det. Her sitter jeg på hybelen alene en Lørdagskveld og vurderer å slutte i studiene, jeg har eksamen på mandag men klarer ikke lese til den. Motivasjonen er borte. På den andre siden vet jeg ikke hva jeg finner, har mistet ambisjoner og drivkraft. Jeg prøver å se fremover men det jeg ser er middelmådighet og ensomhet. Jeg er sint og bitter! Jeg er sint på hvor jeg har havnet i livet og bitter kortene jeg er blitt utdelt. En del av har bare lyst til å la meg forfalle.
Avatar

Re: Er lei nå

feb 18 2018 - 00:49
Av alle ting du kan bære på, er kunnskapen lett å bære! Vitnemål likeså, nå ligger de jo på nett til og med, he he... Så jeg ville gjort eksamen best mulig på mandag, ikke brukt energi nå på andre tanker enn hva som skal til den dagen. Etter eksamen kan du filosofere over andre ting. Men ikke nå, nå trenger framtiden din at du er kontruktivt rettet mot det som sensor belønner deg med for din prestasjon på mandag.

Fortell hvordan det går da! Det er spennende for flere enn deg, skjønner du! Stå på, ikke gi deg, heia heia heia!
Avatar

Gi faen

feb 18 2018 - 13:02
Veit kordan du har det, føler det litt sann selv. Kan ikke si at jeg ligger bakom i studiene akkurat, men denne leihetsfølelsen kan ødelegge deg så vell som utvikle deg. Anbefaler at du tar studiene i ditt eget tempo, gi faen i karakterer og ikkje minst arbeidsgivere som er på jakt etter de gode hodene. La interessene dine drive deg, og om du ikke har noen interesser bruk tiden din på å finne dem via studier, internett, bøker, lærere, professorer etc. Til syvende og sist er det motivasjon og viljestyrke som bærer deg fremmover i livet, ikke skule og papirer, de er bare status symboler. Eksamenen på mandag får gå som den går, viktigere at du ikke lar deg selv forfalle!
Avatar

...

feb 20 2018 - 08:15
Det gikk greit, tror jeg...
Avatar

Re: Er lei nå

feb 20 2018 - 20:58
Så bra da! Hva studerer du egentlig/ hvilken eksamen var det?
Avatar

Re: Er lei nå

feb 20 2018 - 21:02
Så bra! Og fint at du delte det her.
Avatar

Hei

feb 21 2018 - 14:17
Kjenner meg igjen...Føler meg også håpløs for tiden. Hjelper å høre andre som deler om hvordan de har det
Avatar

Hei!

feb 21 2018 - 20:25
Jeg kjenner meg igjen i det du skriver. Jeg har kommet til en konklusjon etter mye motgang i livet. Livet er ikke rettferdig og det gjelder for mange mennesker. Så våknet jeg en dag og tenke dette er faktisk mitt liv og ingen andre sitt og jeg har rett til å ha et godt liv. Ikke ut i fra hva andre mener er et godt liv, men jeg.

Jeg tror det mange ganger kan være snakk om små skritt. For meg handler det nå om å få hjelp jeg trenger når jeg står i en vanskelig situasjon. Du kan jo tenke etter hva som hjelper deg? Er det noe som får deg til å føle deg bedre? Er det noen du kan støtte deg til/ noen du har kan åpne deg til om det som er vanskelig? Kanskje kontakte fastlegen din. Du fikk jo til å gjennomføre eksamen høres det ut som, jeg synes du skal gi deg selv et klapp på skulderen for det. Uansett hva karakteren måtte bli. Jeg har tro på deg og at du kan få til mye, du har sikkert bare kjørt deg litt fast i det som har vært og har sikkert ikke så mye tro på at ting kan bli bedre. Jeg ønsker deg lykke til og håper ting ordner seg for deg! Bare ikke gi opp
Avatar

....

feb 23 2018 - 14:38
Livetspuslespill jeg går første år barnehagelærer studie ved Dronning Mauds Minne, hadde eksamen i kroppslighet, pedagogikk og didaktikk.

Nystart2018 Jo jeg prøver jo å ikke sammenligne meg selv med andre men noen dager feiler jeg og andre dager klarer jeg det, problemet tror jeg er at jeg ikke klarer å legge det helt fra meg. Det er ikke så mye det at jeg ikke er i jobb, har hus med hvit gjerde og en etablert familie. Min frustrasjon går mer ut på den sosiale evnen min, jeg prøver å være personlig og åpen men jeg har oppgjennom årene vært så konsumert av mine utfordringer og problemer at de ha blitt hvordan jeg definerer meg selv og min identitet. Så når jeg skal være personlig med noen trekker jeg meg unna fordi jeg vil ikke være han som snakker så mye om problemer. Jeg innså nylig at jeg forsto det å være personlig som å snakke om problemer og kun det.
Men jeg har begynt i terapi nå, så får vi se hvordan det går.

Til dere alle, tusen takk
Til forsiden