Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er jeg gal?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er jeg gal?

juni 15 2017 - 01:41
Altså, jeg har vært klinisk deprimert lenge. Følelsen av å leve i vakuum. At jeg ikke betyr noe, eller aldri kommer til å få til noe med livet mitt. Har lært meg å akseptere disse følelsene selv om jeg ikke liker dem. Men denne måneden har jeg hatt to episoder der jeg legger meg. Våkner dagen etterpå og får spørsmål om hva i helvete jeg dreiv med midt på natta. Ene gangen var jeg over grensen ufin/slem med noen som betyr hele verden for meg. Men det som er rart er at jeg har ingen minner om dette. Det verste trodde jeg ikke på før jeg ble gjenfortalt med teskje akkurat hva jeg hadde gjort. Har fremdeles ikke noen minner om at jeg gjorde noe av det som blir beskrevet. Men er fysisk umulig at det var noen andre enn meg. Begynner å bli livredd for at jeg ikke har kontroll på min egen kropp at jeg kanskje er schizofren.
Avatar

Hei

juni 17 2017 - 23:51
Jeg er helt ny her i dag og vet ikke helt hvordan dette nettstedet funger. Lurer på om noen fra nettstedet "sidetmedord.no" svarer personlig på slike henvendelser ? . Jeg håper det for din skyld . Jeg tenker at du burde snakke med en "fagperson" enten det er fastlegen , eller om du har en psykolog du går til ( du skriver jo at du har vært deprimert lenge). Jeg råder deg til å iallefall kontakte legen din om du ikke allerede har gjort det.
Avatar

Re: Er jeg gal?

juni 19 2017 - 19:33
Hei, jeg mener jeg så en dokumetar om noe lignendes på VG for ikke så altfor mange mnd siden. Var en slags form for psykose eller noe, hvor vedkommende våknet og fremdels ''drømte'' . Hvor han da ganske ofte skjelte ut kona for helt absurde ting og husket ikke noe dagen etterpå.. husker ikke hva det het desverre...
Til forsiden