Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er jeg deprimert?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er jeg deprimert?

nov 13 2019 - 04:31
Lurer altså på om jeg er deprimert men jeg er ikke sikker. Energien min er borte, har ingen tiltakslyst lengre, selv å pusse tenna er blitt ett ork og huset ser ut som dresden etter bombingen da jeg ikke får gjort rent eller ryddet.

Vurderer å bestille en konteiner å bli minimalist å bare kaste 80% av alt jeg eier, blir for mye greier. Men det gidder jeg heller ikke da. Hehe

Men dette er greia med at jeg lurer på om jeg er deprimert fordi jeg har fremdeles humøret i behold å kan fremdeles le å finne ting morsomt og jeg forestiller meg jo at er man deprimert så er alt bare mørkt å tragisk og det er vanskelig å finne glede i hverdagen.

Men nå kan det jo hende jeg misforstår hvordan depresjon manifesterer seg og det er derfor jeg spørr her. Eventuelt noen andre forslag for hva jeg kan gjøre for å få energien tilbake? Pleide å trene 3 dager i uken også men det gidder jeg heller ikke lengre.

Har forøvrig vært til lege å tatt noen undersøkelser samt blodprøver og alt var on point bortsett fra en liten d vitamin mangel som jeg nå tar tilskudd av uten at det ser ut til å gjøre noen forskjell og utenom det da så ser det ikke ut til å være noen fysisk galt med meg og jeg føler meg også fin i kroppen.
Avatar

Re: Er jeg deprimert?

nov 13 2019 - 06:19
Du kan fint være deprimert og i stand til å le av ting innimellom. Sånn er det for meg iallfall.

Anbefaler deg å ta en prat med lege for en profesjonell vurdering av situasjonen, men det kan absolutt høres ut som om du har en form for depresjon hvis det du beskriver har vedvart en stund.
Avatar

Re: Er jeg deprimert?

des 30 2019 - 23:32
Den eneste måten å finne ut av det er å snakke med lege eller psykolog. Men det høres ut som du er deprimert siden det har vart over tid og du har lite energi.
Avatar

Re: Er jeg deprimert?

jan 6 2020 - 12:47
Hei@Samstrokes!

Det er nok veldig mange som kjenner seg igjen i din beskrivelse av hvordan du har det akkurat nå.
Når det er sagt så er det mange likheter i symptomene til depresjon, ME(kronisk utmattelsessyndrom) og vitamin D mangel. Nå på vinteren er det MANGE som må ta en dobbel spiseskje med tran eller tilskudd i form av kapsler. Anbefaler deg å holde en tett dialog med legen og kontakte han om du har behov for det.
Til forsiden