Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er jeg deprimert?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er jeg deprimert?

sep 19 2019 - 04:01
Hei.
Jeg lurer på om jeg er deprimert. Flyttet denne sommeren for meg selv for første gang, til ny by for å studere. Føler meg mye alene og sitter nesten kun inne på hybelen min og ser serier.
Har fått flere venner i klassen min, men vi har kun 2-3 forelesninger i uka, så får sett de lite. Er også for sjenert til å være den første som spør om å henge på fritiden. Blir lett sårbar/irritert/sur på spesielt kjæresten min, litt for ofte. Han gjør det samme tilbake så blir ofte svært nedstemt av dette. Har snakket med han nå for kort tid siden om hvordan jeg føler jeg har det og han har vist forståelse. Vi har avstandsforhold
Føler meg uansett veldig alene om dagen. Det er et ork og stå opp og hente posten. Blir sliten av å dusje. Legger meg gjerne 4-5 om natten og sover til 13-14. Har ingen lyst til å gjøre noe lenger og får heller ikke konsentrert meg nok til å lese til studiet mitt. Spiser lite om dagene og sliter med selvtilliten da jeg er overvektig.
Føler ikke glede over noen ting lenger og har ikke orken til å gjøre en jæ**a skit.
Vet jeg bør snakke med noen, men får meg ikke til å gjøre det.. det er virkelig vanskelig. Noen tips til å ta steget?
Får ofte milde panikkanfall, noe jeg har slitt med i de siste årene..
Vet ikke hva jeg skal gjøre lenger... kan dette kanskje være en mild depresjon?
Hilsen jente 18, snart 19
Avatar

Re: Er jeg deprimert?

sep 19 2019 - 04:05
Hei
Det høres ikke noe godt ut. Det kan jo være en depresjon, kanskje ikke. Hva med å snakke med fastlegen eller helsesøster/helsetjeneste på skolen?
Klem
Til forsiden