Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er jeg deprimert? Hva kan jeg gjøre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er jeg deprimert? Hva kan jeg gjøre?

sep 20 2019 - 16:08
Jeg har vært syk i snart 8 månder.
Det er slitsomt og frustrerende og er ofte trist på grunn av dette, jeg føler også at jeg nesten ikke har venner på skolen(max 3 personer jeg ville kalt venner) og det er alltid noe som gnager i hodebunnen. Jeg føler meg veldig alene med tankene mine og det er slitsomt. Hva burde jeg gjøre for å føle meg bedre?
Avatar

Re: Er jeg deprimert? Hva kan jeg gjøre?

sep 20 2019 - 20:37
Er det noe som gir deg glede i hverdagen? Være ute, løpe, bade eller trene, strikke, tegne, lese, sy, være med dyr, fjelltur, kino, spill? Om det er noe du brenner for, så er du isåfall veldig heldig. Prøv å gjøre mer av det! Jobbe med å koble hodet av litt, enten ved å gjøre noe du synes er gøy, eller kanskje ved å meditere, eller pleie deg selv og kroppen din? Noe som kan få deg til å føle deg bra, alene. For du trenger ingen andre enn deg selv for å ha det bra.

Litt hver dag kan gjøre underverker.
Håper det ordner seg for deg
Avatar

Re: Er jeg deprimert? Hva kan jeg gjøre?

sep 22 2019 - 16:20
Tusen takk. Skal prøve å finne noe jeg kan distrahere meg selv med.
Avatar

Re: Er jeg deprimert? Hva kan jeg gjøre?

sep 22 2019 - 16:26
Mine «venner» er det også få av. Prøver meg på forskjellige ting som male/tegne, gå tur og puste inn litt frisk luft, gå på cafe og bestille en kaffe. Små ting som kan bringe lykke, men dessverre så er den kortvarig. Langvarig lykke er det vanskelig å finne.

- Jente 15
Til forsiden