Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er i kjelleren

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er i kjelleren

feb 26 2020 - 19:33
Hei på dere!

Jeg tenkte det er på tide å finne noen råd fra noen som kanskje har vært i lignende situasjoner, eller vet mer om det enn meg. Fant denne nettsiden hvor jeg kan fortelle min historie.

Fra jeg var liten, har jeg alltids vært et mobbe offer. Det startet selvfølgelig på barneskolen og har følgt meg hele livet fram til i dag (blir 30 i år). Kan innrømme at barndommen min har vært tøff, men jeg har også alltids sloss imot og klart meg selv. Har alltids tenkt at det en gang må jo stoppe at folk må plukke og terge meg fordi den jeg er, utseende, stemmen min, håret mitt, samme hva det skulle være. Men det har aldri sluttet.

Jeg har vært deprimert hele livet mitt fra jeg forstod hva det betyr å være deprimert. Har veldig få venner, holder meg som regel inne. Ikke glad i nye mennesker, spesielt ikke områder med mye folk.Jeg får helt angst av at dem skal begynne å mobbe meg, eller terge meg for noe, selvom jeg vet innerst inne at det er ikke noe gale med meg, ser helt normal ut. Kan også nevne at jeg gikk på en økonomisk smell for 10 år siden ca, som har fotfølgt meg hele veien fram til i dag og vil fortsette å gjøre dette en liten periode til. Har snart nedbetalt alt. Er i 100% jobb, og har alltids vært det. Jeg bruker all energi på å holde masken når jeg er på arbeid at jeg er helt ferdig når jeg kommer hjem, ender opp med å bare være inne. På den nye jobben min, som jeg har hatt i rundt et 1 nå så er det utrolig mye negativitet, det går utover hele sjelen min. Jeg føler også meg mobbet av medarbeidere / ledere, samtidig som de driter meg ut foran potensielle kunder / nåværende kunder som kommer innom.

Jeg vet ikke om jeg faktisk orker å gå på jobb imorgen (mens jeg skriver dette). Er helt inni kroken i den mørkeste kjelleren akkurat nå. Jeg har ingen å snakke med, vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg trenger en pause, men trenger også inntekt. Jeg har hatt en ryggsekk i 15 år, som ingen egentlig vet om fordi jeg har holdt masken på mens jeg er ute blant familie/venner/ukjent. Ingen vet hvordan jeg egentlig har det.

Noen som har noen tips til hva jeg burde gjøre? Er det mulig å få en sykemelding? Får sjefen min vite at jeg eventuelt er sykemeldt pga depresjon? Vil ikke snakke med han om mine problemer, fordi han er en av grunnen til problemene.

Håper på noen svar, hilsen fortvilt deprimert og angstfull mann 30år.

Avatar

Hei

feb 27 2020 - 08:16
Gå til fastlegen og få en sykemelding. Sjefen din får ikke vite grunnen.
Fortell også legen din hvordan du har det. Jeg har hatt det som deg og til slutt så orket jeg ikke mer, men pga mine to barn måtte jeg bare prøve å få hjelp.
Og du skal vite at du ikke er alene. Jeg ligger forsatt i sengen og orker ikke å stå opp.

Gi deg selv en sjanse til å få det bedre!
Klem fra meg
Avatar

Re: Er i kjelleren

feb 27 2020 - 22:12
Da får jeg gjøre det, takk for dine ord. Setter pris på at du svarer. Jeg skal opp til legen i morgen!
Hvordan går det med deg om dagene da? Har du det også vondt fortsatt? @Myklo1982
Til forsiden