Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er helt lost.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er helt lost.

des 14 2019 - 23:44
Jeg føler meg så sinnsykt dritt. Jeg er en byrde for alle hele tiden. Jeg klarer ikke å fylle dagene mine, jeg klarer ikke å holde følelsene i sjakk, jeg klarer ikke å holde orden på økonomien, eller rensligheten, eller noe som helst..

Går det mer enn 10 minutter før kjæresten svarer på meldingene mine på en dårlig dag får jeg vonde kriblinger i hele kroppen. Etter 20 minutter begynner jeg febrilsk å sjekke. Etter 30 minutter begynner jeg å innbille meg ting. Etter 40 ligger jeg og griner på gulvet. Etter 50 hyperventilerer jeg. Overbevist om at jeg har blitt sviktet, fordi jeg ikke klarer å tro noe annet enn at jeg bare er DRITT. Jeg prøver å skjerpe meg. Men jeg ender liksom alltid opp i fosterstilling på gulvet..

Jeg føler meg som en taper. Skikkelig. Alle i familien og de få jeg snakker med i blant, og kjæresten for den saks skyld, har stappfulle timeplaner og spennende ting i livet sitt. De har venner, liksom. Mange av dem. Jeg har ikke venner egentlig. Jeg har en venn. Og så har jeg mange bekjente, og en del halvveis venner. Sånne som jeg føler egentlig ikke orker å være der. Eller som jeg føler det er upassende å være med, og derfor egentlig ikke kan ha en relasjon til.

Jeg er så lei av å være syk.. Jeg vil bare være normal. Jeg vil ikke ha vondt mer. Jeg vil ikke gå rundt og være redd for de intense smertene heller. Jeg føler meg usynlig. Jeg vil at noen skal holde rundt meg og se inn på alle følelsene mine og kjenne dem og bare si at de forstår?

Jeg er så ensom at jeg nesten spyr av meg selv. Alt er bare mørkt nå, føler jeg. Jeg er helt blakk med regninger over alt.. og denne uken fikk jeg to nye diagnoser, som fikk meg til å få helt panikk, fordi det var ikke akkurat det jeg ville ha.

Jeg vil ha hjelp, hjelp fra en venn. Venner. Jeg har alltid beundret de som har mange venner å gå til og jeg hadde gjort så mye bare for å få et par til.

Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver her men jeg trenger bare å tømme alle disse tankene som jeg ikke tør å si til andre fordi jeg bare føler det er så sykt skambelagt å si dette
Avatar

hmmmmm

des 15 2019 - 01:41
asså
dr phil sa det så bra en gang
JEG KAN IKKE NØDVENDIGVIS
SI HVA DU MÅ GJØRE
MEN JEG KAN FORTELLE DEG ÈN TING
OG DET ER AT DU MÅ GJØRE EN FORANDRING
FOR SLIK DET ER NÅ FUNGERER IKKE
skjønner du poenget mitt?
jeg står på sidelinjen
og klapper
heier på deg ;)
Avatar

Re: Er helt lost.

des 15 2019 - 11:47
Det var en periode av livet mitt hvor jeg bare ville være "normal", men etterhvert så tenkte jeg heller at jeg er okey nok som jeg er. Det er ting jeg sliter med, og de tingene er en del av meg. Jeg prøver ikke å fikse det, for det er bare sånn jeg er, og det må jeg og andre finne seg i. Viss jeg skal inn i et forhold for eksempel, kan jeg nevne at jeg har" trust issues" (som deg). Viss en skal gå i et forhold med meg, er det en del av pakka. Samtidig vet jeg også at den andre personen vil slite med andre ting, som jeg må prøve å akseptere og forholde meg til.

Noen ganger vet jeg at det føles fint å dele ting med venner/bekjente. De kan være støttende og gi råd, men jeg tror ikke venner/bekjente kan "løse" noen av de tingene som du ser på som problemer. Du kan enten forandre hva du mener er problemer (slik som jeg har gjort), eller så må du fikse problemene dine, og begge de to tingene er det bare du som kan gjøre.

Jeg vil anbefale 7cups, som er en fin side viss du bare ønsker å dele tanker/snakke med andre (ukjente).
Til forsiden