Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er dette slutten?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er dette slutten?

nov 12 2016 - 22:24
Jeg ligge å lytter til sangen Joanne av Lady Gaga. Ikke fordi jeg vil, men fordi jeg føler jeg må. Fordi jeg har et løfte om å holde meg i live, og fordi jeg prøver å overbevise meg selv om at min tid ikke er kommet. At jeg er ment til å leve lenger enn dette, oppleve mer, og å inspirere andre til å dele sin historie. Så jeg lytter til denne sangen da, om at himmelen ikke er klar for henne enda. Og jeg prøver å fortelle meg at dette er sangen om meg, og hvordan jeg ikke kan ta farvel enda. Jeg prøver, men får det ikke helt til. For jeg føler meg klar til å dra, klar til å forlate dette livet, og alle jeg kjenner. Jeg er lei av dette livet slik det er blitt, og slik det kommer til å være.

Og smertene er for fæle, tomheten for stor og jeg så liten. Jeg har krympet til å bli en ingenting i et stort av hav av Goliat'er. Jeg er ikke jeg lenger, jeg er bare et kammer for depresjonen til å herje vilt i, til å romestere og ommøblere fritt i. Og det er ikke lenger mitt. Livet er tatt over av denne depresjonen, og jeg taper. Taper plass, taper håp og taper kampen om livet. Jeg ønsker døden mer enn jeg ønsker å leve dette livet, og i det jeg innså det, begynte jeg å planlegge døden. Og løftene om å holde meg i live ble irrelevante, ubetydelige, og uviktige. Løftene betyr ikke lenger noe, og jeg har ikke lenger noe som holder meg igjen.

Hva skal jeg liksom gjøre? Bør jeg fortelle psykologen at jeg igjen har falt så langt ned i kaninhullet, og ikke ser en vei ut av dette i livet? Jeg har ingen å prate med som forstår disse tankene, og jeg tror at en dag vil de ta livet av meg..
Avatar

<3

nov 12 2016 - 23:33
Har sendt deg melding, skatt
Til forsiden