Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom over lang tid

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom over lang tid

sep 10 2016 - 21:03
Hei.
Jeg er en mann på 27 snart 28 år fra Svelvik men bor nå i Sandefjord.
Jeg har ikke noen venner jeg stoler på lenger, alle lover at vi skal finne på ting og vi legger avtaler men de holder de aldri. Dette er noe som sårer jeg veldig mye, jeg skjønner det bare ikke. Hvorfor skal man si at man skal gjøre ting sammen når det aldri blir noe av?

Jeg forstår godt at ting kan komme i veien og de noen ganger ikke kan alikevel, men når de ikke svarer på mld mine eller samtalene så føler jeg meg virkelig avvist og det gjør faktisk skikkelig vondt. Sitter med tårer i øya mens jeg skriver dette nå og en stor klump i halsen.

Det føles jo ut som de skal straffe meg på en måte. Når vi setter opp en avtale så virker det som de bare gjøre for og gi meg et håp og glede om at idag skal jeg slippe og være aleine. Men jeg blir jo bare bryti ned enda hardere hver gang.

Jeg er så lei av svar som ja jeg ringer deg snart og ikke hører noe mer. Hvorfor gidder de i såfall og holde kontakten med meg? Jeg forstår ikke dette og det gjør så j*****vla vondt! Jeg vil bare ha noen og være med som behandler meg på samme måte som jeg behandler de....
Avatar

Hei

sep 11 2016 - 04:45
Det er kanskje en mager trøst, sannheten er at folk flest er ganske egoistisk og selvopptatt av natur. De vennenne dine bryter mest sannsynligvis avtaler med alle hele tiden. De tenker neppe over hva det er de egentlig gjør mot deg.

Brukte også å føle det på samme måte, spesielt når jeg var deprimert og suicidal. At folk brøt avtaler og var jævlige mot meg med vilje, fordi de hata meg eller tok glede av å påføre meg smerte... Men egentlig hadde de jo ingen anelse om hva de gjorde, fordi de er for korttenkt till å engang tenke så langt.

Syns å høre at du har det sånn, håper at du klarer å finne bedre venner ettervert...
Til forsiden