Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom bare fordi ingen bryr seg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom bare fordi ingen bryr seg

mars 17 2017 - 19:27
Logger inn på en nettiside...mange er pålogget...ingen tar kontakt.Så dritlei av å ta insjativet til kontakt.Heldigvis så var det ei nå som ville snakke og bli kjent med meg...men ingenting varer...pleier aldri det.Skjønner meg ikke på mennesker mere,man mister troen å håpet når så mange viser dem ikke bryr seg.Å dem lurer på hvorfor jeg er deppa???Da burde dem vært meg å opplevd dette selv for å skjønne det.Dem med masse venner og kontakt daglig dem vet ikke hvordan det er å gå med en mobil som nesten aldri ringer eller får meldinger...sjeldent andre nettsteder også.Dem skryter av sitt og legger ut glade bilder...jeg føler meg glemt å att jeg ikke burde vært til.Ingen bryr seg og ingen vill,det er slik det er bare.

Jeg føler meg mere desperat enn noen gang til kontakt med andre.Jeg er rolig,snill og grei men dem fleste har nok med sine venner og nok med sitt,jeg føler meg som jeg er bare i veien.
Sorry men jeg skjønner meg ikke på folk jeg.
Savnet er stort etter å ha noen å chatte med,spørre hvordan det går,sende mojos,bli kjent,kansje møtes en gang å ha det hyggelig sammen med,men uansett hvor mye jeg ønsker det virker det så fjernt.Det er trist det er slik.Jeg er på jakt etter de snille,gode menneskene som vil gi livet mitt en mening.
Avatar

Re: Ensom bare fordi ingen bryr seg

mars 17 2017 - 21:58
Husk at de som har mange venner har tatt initiativ mange ganger. Noen ganger har det ikke endt i vennskap. Andre ganger har det det. Det er dessverre slik det er, vil man ha relasjoner må man være aktiv og tørre å satse. Tåle nederlagene, men ikke vie dem stor oppmerksomhet.
Mange vennskap oppstår på skole, jobb eller i felles aktiviteter på fritiden. Man blir venn med venners venner.
Mange tenker som deg og venter på at andre tar det første steget. De vil ha det samme som deg, men er også lik deg. Hvordan finner dere hverandre? Ved å fortsette å satse.

Husk at de fleste har hektiske liv, selv om noen tar kontakt sjeldnere, forteller det ikke så mye om grunnene til at de velger det. Ikke la det bety at det har noe med deg å gjøre før du hører dem si det i klartekst. Og selv dét betyr bare at dere ikke var så god match. Dere er forskjellige, liker og mener ulike ting. Det betyr ikke at det er noe galt med deg som person. Andre vil like den samme tingen én person mislikte.

Mange får bekjentskaper gjennom interessene sine. Det er lett å snakke med andre når man har noe til felles. Hva liker du? Hvilke arenaer kan du oppsøke hvor du kan ha det bra og samtidig finne fellesskap i andre mennesker? Musikk, spill, film, sport, hobbyer, villmarksliv? Internet er fint for å kunne nå andre og finne likesinnede, men ikke begrens deg til det. Vær ute i verden og press grensene dine. Fortsett å ta initiativ. Den som intet våger, intet vinner ;)
Sikkert ikke svaret du ønsket, men livet har sjelden en Quick Fix. Man skaper sin egen lykke.
Håper du ikke gir opp selv om det føles slitsomt og krevende!
Men det er ikke nødvendigvis rettferdig å anta at de som har større vennekrets enn oss ikke har jobbet for det.
Til forsiden