Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensamhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensamhet

mai 27 2022 - 17:27
Känner mig också så extremt ensam. Jag mår skit dålig ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Jag eer så extremt ensam, alena och sorg av att vara i sådan situsion. Folk som inte eer ensamma och alena, fattar inte alls hur det eer och hur mycket det påverkar en????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Avatar

Ville Tippe Det

juni 1 2022 - 00:19
Tror det kan være lett å glemme hvor heldig man er når man har venner å finne på ting med. Slik var det for meg ivertfall. Plutselig var jeg alene. Lenge. & fortsatt er. Blitt lettere å kope med tiden, men for en god stund siden var det absolutt unutholdelig. Kan føles absolutt fælt ut. Jeg er veldig heldig som har en person i familien jeg kan henge med.
Det er folk der ute som ikke har noen. Å ha noen i livet sitt er et behov som et tak åver hodet & varme.Uten et av disse grunnleggende behovene, kan det virkelig hakke ned på psyken til en. Drive en fra vettet. Det er utrolig synd å høre at du er så ensom.
Til forsiden