Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Eneste overlevende.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Eneste overlevende.

juni 14 2023 - 19:10
Hvor F skal jeg begynne?
Vi var 3 venner som skulle på tur, alle untatt meg tokk livet av seg.
Søstra mi slang seg forran toget.
De to andre satte oversose.
Nå er det kun meg igjen, og jeg får ikke lov å prate om hvorfor de tokk liv av seg. Da får jeg slengt det ene skjelsordet etter det andre etter meg. Vi ble utøtt fordi vi ikke var enige med rn del ting. Hun ble sittende alene og tilslutt ble det for mye. Kommunen sa hun ikke fikk være med i mental helse gruppa. Alle skjøv oss bort. Og nå er nesten alle vennene mine døde. Jeg er kronisk syk, men alle forventer at jeg fungerer som normalt. Jeg harnsatt opp hvor jeg får kjøpt matriell til en exit bag, men jeg valgte å ikke gjenomføre det. Foreldrene mine tåler ikke å miste rn til. Jeg hadde tenkt til å bruke exit bagen før søstra mi kom meg i forkjøpet. Hvordan f prosseserer man noe sånt. Jeg prøvde å ringe mental helse med mine bekjymringer de bare la på. Jeg prøvde å ringe igjen og ble bare stemplet som høyreekstrem.
Avatar

Re: Eneste overlevende.

juni 14 2023 - 20:01
Dette var jo forferdelig tragisk. Har du lyst til å fortelle? Hvorfor var dere så utstøtt, hvorfor blir du kalt høyreekstrem?
Avatar

Re: Eneste overlevende.

juni 16 2023 - 15:14
Hvorfor? Vell nå blir jeg vell kastet ut av formet, men det får være det samme. Søstra mi var med i en tur gruppe i regi av mental helse. Hun ville ikke ta vaksinen i og med at vi hadde sett mange som hadde blitt syke og dødd rett etter å ta den. Vi var skeptiske og fikk ikke lenger delta på aktiviteter med en stor venne gruppe rundt Oslo. Så begynte telefonene om natta å komme, drapstruslene. Jeg måtte bytte telefonnummer til slutt, jeg var så lei av å bli oppringt og truet. ASøstra mi ble omsider truet til å ta vaksinen. Ikke mer en to dager senere fikk hun utslett og blåmerker over hele kroppen, hun slet med pusten. Til tross for dette ble vi kalt vaksinefornektere og ble nermest kjeppjagd, Det hagglet inn med stygge kommentarer. Både jeg og hun ble mer og mer isolert. Til slutt slang hun seg forran toget, Hun kunne ikke lenger gå ut og ha noe sosialt liv på grunn av lockdowns. helsen hennes var fulstendig ødelagt. Kort tid etter Fortalte en annen venn av meg om hjerteproblemene som var bltt værre etter vaksinen. Om ensomheten og alle tingene som var tatt i fra han under lockdown. Jeg var på telefonen med han da han tokk en overdose med piller. Det tokk ikke mer enn et par månder mens jeg fremdeles prøvde å prossesere alt dette da en tredje venn også tokk livet sitt. Vi Skulle dra sammen på tur og booke et rom sammen, vell nå er jeg den eneste ovelrvende.Når jeg går og beesøker gravene deres, nå i ettertid, når plandemien er over, der står e ppå kirkegården og lyser i mot meg, alle disse hvite korsene, menesker som har død i hopetall det siste året, og ingen vil vedkjenne seg det. Jeg blir sikkert igjen bannlyst, hatet, truet for å fortelle deres histore.
Avatar

Re: Eneste overlevende.

juni 16 2023 - 21:17
Interessant historie du legger frem her. Jeg regner med du har dokumentasjon på det du forteller.

Den vil jeg gjerne se, så legg meg til som venn og send meg en melding. Ellers kan jeg dessverre ikke ta deg seriøst...
Avatar

Re: Eneste overlevende.

juni 16 2023 - 22:15
Jeg tok selv ikke vaksinen, så det blir ingen trusseltelefoner i min regi, i alle fall.
Avatar

Re: Eneste overlevende.

juni 25 2023 - 21:08
Jeg har ingen grun til å tru du har ærlige intensjoner Frikar. Når du henger deg opp i alt annet enn at tre mennesker er døde.
Avatar

Re: Eneste overlevende.

juni 25 2023 - 21:50
Og etter svaret ditt her jeg har ingen grunn til å tro at noe av det du skriver faktisk har skjedd...

Hvilken kommune er dette? Hvilken mental helse gruppe? Hvilken toglinje?
Til forsiden