Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En veldig dårlig dag

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En veldig dårlig dag

sep 22 2019 - 14:38
Hvorfor skal man ha dager der man ikke ønsker noen ting.

Sitter i dag å har egentlig lyst å snakke med noen å fortelle hvordan jeg har det i dag, men har ingen jeg føler jeg kan si det til så da får eg skrive det her p se om det hjelper.

Sitter med en klump i magen. Vet kkke hva jeg skal gjøre, orker ikke tanken på å gå på jobb i morgen å være 110% men orker heller ikke å sitte hjemme å ikke gjøre noe. Orker ikke å late som jeg er glad, men orker ikke at hvem som helga skal spør hva som er galt.

For eg vet egentlig ikke hva som er galt. Jeg er bare helt på bund. Det å ligge i senga å se på morsomme videoklipp er slitsom å da tanken på å gå på jobb å jobbe med mennesker med den lille energien jeg har er ikke bra.

Om eg hadde ringt å sagt eg var syk hadde eg hatt ett forklaringsproblem for foreldrene mine om hvorfor jeg er hjemme fra jobb når de vet jeg skal det.

Måtte bare få det ut for er redd hode mitt begynner å tenke på noe mer alvorlig enn det det gjør nå om jeg ikke lettet litt på topplokket.

Om du har lest dette så tusen takk. Forventet det absolutt ikke.
Avatar

Re: En veldig dårlig dag

sep 22 2019 - 22:55
Syns det høres slitsomt ut å være 110% tilstede på en jobb....Kanskje er det du sjøl som krever for mye av deg? Av og til er det nok å være 80 % også. Ingen er perfekte hele tida. Man må tillate seg å være bare et menneske. "Bare" et menneske. Hvis ikke du jobber som hjernekirurg da:-)

Håper det går bedre!
Til forsiden