Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En reddende "engel", finnes du?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En reddende "engel", finnes du?

feb 1 2019 - 15:58
Finnes det noe/ noen som kan gi livet en ny vending, en ny betydning?

Jeg står så fast, 1000 spørsmål og ingen svar, ingen mening.. jeg har to barn, men nå orker jeg såvidt å ha de sjøl. Jeg strever med meg sjøl, jeg tabbet meg ut i november 17. Barnefar har gått videre med livet og jeg sitter igjen, uten følelsen av å ha noe. Jeg hadde ALT, og mistet alt i min største feil jeg noen gang har klart få til. Tilogmed føles det som at barna er på vei ut av livet mitt. Jeg hater meg sjøl så grusomt. Jeg går til dps, prøver få orden på livet. Prøver få familiefølelser tilbake, men jeg står fast. Jeg vil, men jeg klarer ikke. Jeg prøvde/prøver. Men d føles så feil. Og nå klarer jeg såvidt ha barna sjøl. Jeg har skyvd de vekk pga egen helse . Jeg vil ikke påføre de vondtene mine. (Likevel vet jeg at d gjør vondt allerede med at de trenger en mor, og jeg er så svak at jeg ikke er der) jeg prøver ta meg sammen, men hva kan jeg gjøre? Hva kan gi livet mening igjen ? Ja jeg har barna, men jeg føler meg så aleine,skulle ønske jeg hadde ei eller fler gode venner. Noen som dro meg opp når jeg er så langt nede. Jeg har siden 14 års alder spørt ; hva er vitsen med livet? Psykologer,leger foreldre.. desperat etter et svar jeg ikke kan få svar på. I en bedre periode, en som snudde livet til d bedre , jeg lot vær å sjølskafey meg på mange mange år, fikk disse to barna. Men nå er jeg værre en jeg først var. På få mnd mellomrom har jeg vært på akutten ,blitt sydd og overvåket pga kutt , alkohol og piller.

Nå syns dere nok jeg er på trynet. Hva m barna dine?! Vil vel mange si og spørre om. Ja jeg vet jeg har barn. Jeg vet de har d bra og er trygge hos barnefar og x svigerforeldre. Jeg får mye hjelp fra x svigerforeldre fortsatt. Jeg begynner bli lei spørsmålet og kravet om at jeg må skjerpe meg, tenke på barna .. Jeg gjør også d, d gjør vondt.. og jeg spør meg igjen, hva kan det hjelpe meg å tenke på dem? Jeg trenger hjelp, jeg må bli frisk, så jeg klarer og er istand til å ha de den tiden jeg skal.

Jeg har alltid vært redd for hva folk mener og tenker om meg. Alltid vært redd for feil. Det siste året har alt føltes så feil. Jeg har prøvd være i et forhold, jeg står fast. Jeg vil, jeg er redd, jeg føler meg mislykka. Jeg er usikker. Jeg vil ikke være aleine, men vet ikke om dette er rett. Jeg savner å eie eget hus. Innrede og gjøre som jeg vil. Jeg føler meg låst. Jeg må nå bare godta. Jeg kan ikke glede meg sjøl m hva som gleder meg, for jeg har ikke noen plass å glede meg på, den "trygge basen" min er vekk og jeg flyr mellom leie plass og en jeg ikke vet hva jeg skal videre med pga konflikter oss imellom støtt. Likevel er jeg så avhengi. Jeg drømmer meg vekk, men livet står fast! Jeg er i ferd m å synke. Hvor er min redning?

Avatar

Re: En reddende "engel", finnes du?

feb 1 2019 - 18:47
Det går opp og ned for de fleste av oss, dette er en del av livet. Dessverre og heldigvis er din redning i deg selv og i god bruk av dine ressurser. Så lenge ressursene du har i deg er det viktigste for å få livet til deg og barna på rett kjøl, så har du en utrolig påvirkningkraft. (hvis det hadde vært opp til en ridder på en hvit hest, så hadde du ikke hatt denne kraften og makten over eget liv.)

Mitt tips er å sette deg et REALISTISK mål. Finn så ut hvordan du kommer dit med realistiske og tilgjengelige midler. Lag gjerne en detaljert plan. FØLG PLANEN. Ikke la selvskading, rus, totalt urealistiske eventyrplaner og annet dritt ødelegge for deg.

Forslag til gode mål for deg kan være at

- om 3 uker skal du være mentalt tilstede for barna dine når dere er sammen

- om 2 måneder skal du og barna ha et fast og trygt sted å bo

STÅ PÅ, DETTE KLARER DU! Se at du klarer, du får det til. Så kan du gradvis utvide til flere mål, høyere mål, men de må være realistiske.

Jeg heier på deg!
Avatar

Re: En reddende "engel", finnes du?

feb 1 2019 - 21:26
Takk for at du skrev. Det høres lett ut, men d er mer innviklet. Mye jeg ikke følte for å dele her. Og d er dette valget jeg må ta, som er så vanskelig. Jeg vil ikke være aleine, men jeg vet heller ikke om dette er bra for meg. Jeg vet jeg må få orden . Vet bare ikke hvor starte
Avatar

Re: En reddende "engel", finnes du?

feb 4 2019 - 13:44
jeg har slitet med mye av det samme rundt det å ha en mening med livet. JEg lagde meg opp en fantasi om det. Jg mener nå at meningen med livet er å fullføre livet, ingen sa at livet skulle være lett, og for oss som sliter så er det heller ikke lett. men det er da vi må ta en valg om hvordan vi vil ha det? det er så vanskelig, men om du klarer å bestemme deg selv for at du vil få det bedre og jobbe hardt for at barna dine skal ha en mor som er tilstede for dem, må du pushe deg selv mer enn du har gjort til nå. og snu om på ting.

jeg vet det vanskelig, og at det føles umulig. men med en gang du klarer å finne frem den motivasjonen du trenger å for få orden på ting, så kommer det til å snu.

virker som det er så mye for deg at du selv ikke klarer å sette ord på alt du føler, og da kan det hende det hjelper at du skriver ned at du syntes skulle vært annerledes og ting du vil endre på, så lager du en liste ut ifra det også begynner du å jobbe deg nedover.

din redning er barna dine, gjør det for dem. bli bra for dem for du vet at de fortjener det aller beste. jeg kan forstå at det er tøft, men jeg tror du må være tålmodig i denne prosessen, for det kommer til å ta tid og du må gi deg selv tid til å akseptere livet som det er, og gjøre det beste ut av det, for deg og dine.
Til forsiden