Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En dårlig persons velfortjente straff

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En dårlig persons velfortjente straff

okt 11 2019 - 18:17
Over mange år har jeg vært en dårlig kjæreste og samboer. Sykdommen har ledet meg ned mange mørke veier. Det er nå slutt på forholdet, alt som var fint har nå blitt til godt. Jeg har etterlatt den, jeg bryr meg om mest, som et vrak. Jeg har brutt tillit, misbrukt kjærlighet og nå har jeg påtatt meg selv å straffe meg selv. Jeg kan aldri påføre meg selv like mye smerte som jeg ha4 påført min bestevenn, jenta som gjorde alt for meg. Dette er slutten, og jeg ønsker den velkommen. Jeg kommer aldri til å tilgi mine livsvalg. Uansett hva jeg gjør, Har jeg mistet henne. Jeg ser egentlig ikke etter støtte, bare for å dokumentere dette siste kapittelet i livet. Takk til den som leser dette.


Hei.

Jeg leser at du har hatt det alt annet enn enkelt, og at du har det veldig vondt fremdeles. Du fortjener støtte! Å dele smerten med noen andre som virkelig lytter kan hjelpe så utrolig mye. Ønsker gjerne at du tar kontakt med oss på Hjelpetelefonen 116 123 som er døgnåpen, eller skriv inn til Sidetmedord.no.

Vh.Admin.
Avatar

Re: En dårlig persons velfortjente straff

okt 14 2019 - 15:40
Hei Mongrel
Vi er bare mennesker. Og alle kan gjøre feil. Ligger det sykdom i bunn, så kan ting fort bli ut av egen kontroll.

Dette høres alvorlig ut. Har du forsøkt å ta ansvar for dine handlinger overfor jenta som betyr mest for deg?
Har du forsøkt å be henne om unnskyldning å fortelle henne hvor mye du angrer. Forklare henne situasjonen din at din sykdom har ført deg ned mange mørke veier, som du ikke har klart å kontrollere?

Jeg tror at uansett hvor mye du har såret og ødelagt din bestevenn, jenta som betyr nest for deg. Så vil den beste måten å vise henne hvor mye hun betyr for deg.
Er å skrive et brev/Mail til henne der du tar 100% ansvar for dine handlinger, viser henne at du aldri kan tilgi deg selv, vise henne at du skjønner hvor mye du har såret henne. Og be om hennes tilgivelse.

Om dere aldri blir kjærester igjen, så tror jeg at både hun og deg trenger å gjøre opp. Ikke ha ting usagt. Om hun ikke er klar over hvor mye du angrer deg og hvor stor samvittighet du har. Vil hennes sår heller aldri heles.

Å være ydmyk og ta ansvar og konsekvensene av sine handlinger. Det står det respekt av.

Om hun ikje vil vite av deg Så er jeg alikevel ganske sikker på at hun også vil være takknemlig for i det minste å få en respektabel avslutning fra deg.

Jeg ville iallefall startet der

Til forsiden