Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En blogg og podcast om testosteronbehandling

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En blogg og podcast om testosteronbehandling

feb 25 2018 - 18:33
Jeg er en godt voksen mann på 39 år. I mine tidligere år har jeg periodevis slitt med angst og depresjon. Jeg har nå blitt såpass voksen at jeg snart må begynne å omtale meg selv som middelaldrende. I 2017 ble jeg diagnostisert med lavt testosteronnivå etter en lang periode hvor jeg og mannen min hadde slitt med samlivsproblemer fordi jeg hadde mistet all sexlyst, var tappet for energi og egentlig hadde mange symptomer som minner om depresjon.
Det var fint å få en diagnose; det ble lettere å sette søkelyset mot løsninger når jeg visste hva som var årsaken.

Det viste seg at det var ganske vanskelig å få god og opplysende info om TRT (testosterone replacement therapy) i Norge, og mye av infoen som finnes på nettet er hentet fra USA og UK som har en ganske annerledes praksis enn den man finner i Norge. Derfor har jeg opprettet en side med en journal og podcast hvor jeg deler mine erfaringer i forhold til min behandling. Det har jeg gjort i håp om å bidra til å opplyse om hypogonadisme i Norge samt å bidra til å sette søkelys på god praksis.

Mvh AugustHei Trt-Train.

Minner om regelverk ved bruk av Forum som tjeneste. Det er ikke tillatt å legge ved linker som fremstår som reklame/anbefaling til andre brukere, ei heller reklamering generelt. Dette er grunnen til at deler av ditt innlegg har blitt redigert.

Mvh.
Administrator
Til forsiden