Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Effexor

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Effexor

des 25 2016 - 21:41
Noen erfaring med Effexor?
Avatar

Re: Effexor

des 25 2016 - 22:20
Jeg gikk på Effexor for mange år siden. For meg fungerte det veldig bra i begynnelsen. Virkningen kom overraskende kjapt. Det eneste jeg opplevde som ubehag, var en form for knitring i kroppen og det føltes ut som det kilte inne i hodet. Det høres sikkert veldig merkelig ut, men det er eneste måten å forklare det på.
Matlysten ble også kraftig redusert.

Etter noen måneder opplevde jeg at jeg hadde slått helt av alt som heter følelser og det ble vanskelig å føle noe som helst. Psykologen min bemerket det også og timene ble nesten bortkastet fordi jeg ikke var mottagelig, jeg var bare helt flat.
Så derfor bestemte jeg meg for å slutte med de, for jeg ville være i stand til å føle noe ihvertfall, såpass at jeg klarte å få litt utbytte av behandling.
Avatar

Re: Effexor

des 27 2016 - 04:02
Jeg har tatt Effexor \ Venlafaxine i 5 år i varierende styrker.
Alt fra 37.5mg til 375mg. Og den fungerer jo den gjør jo det. Man blir ganske så flat av den, men føler jo ting fremdeles.
Det du slipper er jo de voldsomme nedturene, og eventuelt oppturene om noe kult skulle skje. En happy middle med turer innom glad, lei seg og lett deprimert (i alle fall jeg). Men noe lykkepille.. næh.. ingen av dagens C-prep vil gjøre deg glad.
Men som alle andre så kommer den jo med flere bivirkninger.. og bivirkningene er jo individuell så hva jeg har hatt er jo sikkert ikke det du får :P Værste for min del var Oppstart og Opptrapping.. Gispet hele tiden og var trøtt og uggen. Stabiliserte seg for min del etter 2-3 uker. Nedtrapping er det værste med lyn som skyter igjennom kroppen, trykk i ørene, og en følelse av å være i overgangsalderen med varm, kald, og av og til midt i mellom ;p Og så klart vedvarende seksuelle problemer de siste 5 årene mens jeg har stått på den. Effekten av alkohol har økt for min del også.. 3-4 øl.. vel da har jeg fått mer en nok og er klar for senga.. Mer en det så er det blackout tid.. og det kommer fra en som vanligvis drakk en 750ml flaske Kaptein iløpet av en fest..

Har vært fri fra Effexor i 1 1\2 måned.. men har fortsatt en del bivirkninger av medisinslutt.. enda.. :\
Men håper at det skal gi seg snart =)
Avatar

Re: Effexor

des 27 2016 - 23:48
Går på effexor og er godt fornøyd. Særlig etter oppjustering i høst. Står på ganske høy dose. Har i det siste faktisk hatt lyst til å gjøre ting.
Til forsiden