Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ECT Erfaringer?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ECT Erfaringer?

nov 10 2016 - 15:30
Noen her som har tatt ECT behandling?

Psykologen anbefaler det, men lest litt rundt og er alt for mye usikkerhet rundt ECT. Lurer derfor på om det er noen av dere som har hatt ECT behandling nylig og kunne forklart litt hvordan det var for deg og din tanke om ECT? Takk på forhånd.
Avatar

hei

nov 10 2016 - 17:08
hva er det?
Avatar

Re: ECT Erfaringer?

nov 10 2016 - 18:07
Er en behandling som kan brukes når hverken medisiner eller andre tiltak hjelper mot f.eks deprisjon og som utføres på sykehus. Resten må du nesten søke opp selv. Jeg leter etter folk som har gjort dette allerede og kan dele sin efaring og mening om det til meg slik at jeg kan få flere og bedre synspunkter på en slik behandling og bestemme om dette er noe for meg eller ikke.
Avatar

Re: ECT Erfaringer?

nov 24 2016 - 03:36
Er en stund siden du har postet innlegget ser jeg, men i 2007 fikk jeg 14 behandlinger med ECT, to i uka i 7 uker. Jeg hadde god effekt av det, men slet veldig med hukommelsen i ca et år etterpå. Jeg klarte ikke skille mellom hva jeg hadde sagt til hvem, og endte ofte opp med å gjenfortelle det samme gang på gang, fordi jeg glemte at jeg hadde sagt det. Datoer, avtaler, dager og ymse var også vanskelig å holde styr på, men det ble bedre etter ca 6 mnd.

Vel å merke er problemer med hukommelse en vanlig bivirkning av ECT. Men allikevel vil jeg anbefale det, fordi effekten av behandlingen gjorde at jeg åpnet opp sider av meg selv om alltid har vært "låst" - særlig med tanke på følelser, seksuallyst og lignende. Det morsomste og som jeg husker best fra behandlingen var at jeg følte meg så lett og ledig, det krevde så lite energi å reise meg opp og sette meg igjen, jeg husker jeg flakset med armene og satte meg opp og ned hele tiden fordi det var så fascinerende at alt plutselig føltes så lett.

Har sendt deg en melding også. :)
Til forsiden