Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dysmorfofobi

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dysmorfofobi

mars 16 2021 - 14:32
Hei,

jeg er en jente som har slitt med dårlig selvtillit i mange år. Hater utseende mitt og ungår å se meg i speilet eller jeg tilbringer mange timer i løpet av dagen for å fikse på sminken min.
Det er lenge siden jeg tok bilder av meg selv eller lot noen andre ta bilder av meg. Jeg synes jeg ser bare rart og stygg ut.
Ofte når jeg er ute blant mennesker tror jeg at de ler av meg siden jeg ser så rar ut. Holder meg derfor mest hjemme og brøt all kontakt med venner og familie.

Alle rundt meg sier at jeg er en søtt og pen jente, men jeg tror at de bare sier det til meg for å være snill og fordi de vet at jeg sliter.

Jeg gikk til legen for mange år siden fordi jeg ikke orket mer og helst ville ta live mitt.
Han ga meg med en gang antidepressiva. Tabletten hjalp nok litt, men de endret ikke hvordan jeg føler om utseende mitt.

Nå fikk jeg ny fastlege og han tar seg virkelig tid og lytter til alle mine problemer. Han tok en test hvor han fant ut at jeg lider under Dysmorfofobi.

Lurer derfor om det er andre som har fått den samme diagnosen og hvordan de opplever denne sykdommen?

Til forsiden