Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Du er alltid bra nok, men er jeg egentlig det?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Du er alltid bra nok, men er jeg egentlig det?

des 23 2020 - 19:24
Jeg har alltid slitt med mitt eget selvbilde, i den forstand at jeg kan tenke utrolig stort og godt over meg selv en lang periode, også går det over til en lang periode hvor jeg nedvurderer meg selv, det går opp å ned hele tiden.

Det jeg vil mest innpå med denne tråden er kjærlighet, sikkert den beste følelsen et menneske kan ha og kjenne på å oppleve, en person som virkelig elsker deg for den du er, en som bryr seg om deg, det gjør det også på mange måter lettere i en vanskeligere hverdag og tenke at du har noen som elsker deg å komme hjem til. Etter en lang dag på jobb.

Jeg har hatt mine forhold, aldri vart lengre en maks 6 måneder så å klassifisere det som forhold trives jeg ikke med. Jeg har liksom perioder hvor jeg tror jeg kunne fått den peneste dama på byen til å bli kjæresten min, mens andre perioder tenker jeg at jeg kommer til å ende singel.

Er veldig merkelig med meg, men siden jeg var 12-13 år gammel grein jeg ofte fordi jeg følte jeg kom til å ende opp singel, jeg husker godt den ene juleaften hvor jeg satt inne på do å grein fordi jeg så inderlig ville oppleve giftemål familie og kjærlighet, dette grein jeg over i en alder av 15.

Mye av det jeg grein for på den tiden kan jeg resonere ved nå, jeg er redd for å ende opp singel, mitt indre dyr er ulven i den forstand at jeg må ha noen med meg vis ikke blir jeg gal, jeg kan ikke vandre livets stier alene, det kommer jeg ikke til å takle. Jeg er nå 22 år, og begynner virkelig å kjenne på det etter jeg begynte å jobbe.

Jobber på lokal Kiwi butikken i mitt område, og det å se gamle klassekamerater kommer med sin kjære inn for å handle, og bare se det de har knuser meg litt innvendig fordi jeg så inderlig vil ha det selv. Det er veldig vanskelig for meg å sette fingern på hva som fører til at i det ene øyeblikket har jeg sky høy selvtillit og i det andre er den på bånn.

Jeg har hatt flere forhold igjen som ikke har vart lengre en maks 6 måneder, jeg har alltid behandlet kvinner med den dypeste respekt, vil beskrive meg som en gentleman, en som hører på hva dem har å si og som gir komplimenter og gaver i ny å ned.

Jeg trenger hjelp, det føles skikkelig kjipt og ha sånn selvtillit, komme hjem til en tom leilighet og bare leve for seg selv, jeg vill oppleve livets gaver, familie, giftemål, reiser og utflukter ALT.

Jeg trenger gode råd og noen å høre på før jeg blir gal.
Avatar

Re: Fredrico

des 24 2020 - 00:25
Hei Fredrico, først vil jeg si at du fremstår som en ålreit person.

Jeg får inntrykket av at du spenner bein på deg selv, denne forutanelsen din om at du ender opp singel uansett hva du gjør, gir deg et referansepunkt som ikke tillater deg selv å ta riktige valg.

Vi må huske at verden ikke skylder oss noe, at vi oppfører oss greit, er en selvfølge. Det er bra du har verdier som en gentleman, men du må gjøre det av de rette grunnene, hvis ikke så fremstår det manipulerende.

Kjærlighet er noe jeg tenker vi dyrker, både i oss selv, og andre mennesker. Dette er altså ikke noe som blomstrer av seg selv, som media viser oss. Det er en lang vei med valg som tas, ofringer som gis, og grenser som settes.

Når du sammenligner nåværende situasjon, med hva som kunne ha vært, så graver du deg selv ned. Dette er åpenbart ikke bærekraftig, men er heller ikke enkelt å snu på.

Du burde investere litt i deg selv, se hvordan du kan dyrke positivitet inn i det daglige. For eksempel kan du finne ut hvor dine verdier ligger, ta en dyp, filosofisk sjekk.

Men først og fremst, forandre på den forutanelsen din om at du kommer til å være singel for resten av livet, dette er #1 som undergraver potensialet ditt.
Til forsiden