Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dø i natt?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dø i natt?

nov 20 2017 - 01:11
Jeg har vival, vallergan, paracet, rivotril og en hel pakke med antidepressive som jeg har stacket opp nå over tid.

Noen som vet om hvis jeg bare sluker alt om det er nok? Muligens med 20% alkohol om det kan øke effekten?

Vil ikke ende opp med hjerneskade og overleve, setter pris på quick’e svar før jeg prøver meg.
-g19
Avatar

Re: Dø i natt?

nov 20 2017 - 01:26
Du er ikke alene om følelsen å ville at alt skal ta slutt, jeg har vært der selv (og er der enda, til en viss grad). Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Men det å lese "-g19" på slutten der gjorde noe med meg, som fikk meg til å lage en bruker for å svare deg. Jeg vet ikke hva du går gjennom, jeg vet ikke hvorfor du vil at livet skal ta slutt. jeg vet ikke. Men jeg vet at jeg ikke vil at du skal ta livet ditt.

-J19
Avatar

Til g19

nov 20 2017 - 02:54
Hei.
Vi vil gjerne at du tar kontakt med Hjelpetelefonen på 116 123. Tilbudet er gratis.
Forstår at du har det vanskelig, og vi oppfordrer deg til å snakke med oss.

Mvh
Admin.
Avatar

Re: Dø i natt?

nov 26 2017 - 23:59
Er du her, gutt19?
Avatar

Re: Dø i natt?

nov 27 2017 - 23:08
Jeg overlevde.. :(

Gikk gjennom med det men havnet på sykehus, ble totalt et ukes opphold etter å ha vært koma/respirator, våkna 3’ dagen. Endte med liten blære skade og lungeinfeksjon men ingen permanente skader.

.. fikk snakket meg unna innleggelse etter sykehuset da..

En sykepleier der som hadde nattvaktene hos meg var en av de hyggeligste jeg har møtt da.. full cred til dem som kan klare å møte med et smil heletiden.

Vil egentlig bli som den sykepleieren nå..
Avatar

Klem

nov 27 2017 - 23:29
Jeg er glad du overlevde. Men trist for at du måtte gå igjennom alt det. Håper du klarer å finne mening og aksept med livet. Klem<3
Avatar

Re: Dø i natt?

nov 28 2017 - 12:02
Uflaks98: Se på det som at du har fått en ny sjanse på livet. Så, hva vil du gjøre med den?
Avatar

Re: Dø i natt?

des 2 2017 - 03:42
Vet ikke jeg.. har tenkt tanken om at det er en ny «sjanse» men for å være ærlig virker det bare som at elendigheten fortsetter. Og at jeg er dømt til å bære dette så lenge kroppen holder ut.

Jeg kunne på en måte ønske jeg døde av det for da hadde jeg sluppet disse tunge dagene. Jeg går ikke på skole eller har noen jobb, går på AAP og har bil lappen men har ingen steder å dra. Bor også med foreldrene mine mens de andre 98’erne flytter ut, føler meg bare til bry for alt og alle

Vil ikke dele for mye personal info, men det er bare så .. ja. Heavy. Vil bare bli borte uten smerte kinda.
Avatar

lappen

sep 3 2019 - 00:03
Du har den ja hmm da har du oppnådd noe jeg ikke har jeg er 30 stort skjegg og egen leilighet men lappen det har jeg ikke, JEg ble ung ufør da jeg var 22 og raskt etter det så forsvant alle venner akkurat som om jeg var pest. så vet litt om hva det vill si å føle seg utstøtt og ensom. men Lappen den fikk jeg ikke nei.
Avatar

Har tenkt på det samme som deg

sep 12 2019 - 19:37
Er en stund siden du skrev nå. Håper alt er bra med deg. Har det veldig tungt nå og lurer på om du har noen tips til å komme seg over det?
Avatar

Hold ut

sep 15 2019 - 00:35
Sitter med tårer i øynene av å lese dette. Tenk at fremmede kan ha så stor påvirkningskraft. Håper det går bra med dere alle og at dere får den hjelpen dere trenger og fortjener. Har selv vært der hvor alt føles helt mørkt og håpløst, men det er så viktig å holde ut og ta tak i problemene, selv om det til tider kan føles helt umulig. Ikke gi dere!
Til forsiden