Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dette skremmer meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dette skremmer meg

juli 27 2017 - 14:29
Har noen av dere opplevd dette: du legger deg for å sove. Mens du sover drømmer du at du befinner deg i ditt eget hjem eller der du sover, våkner opp og lukker opp døra fra rommet sitt, alt er helt mørkt, du kjenner redsel... går mot stuen og plutselig kommer det en skikkelse og tar deg. Du våkner i full panikk og hiver etter pusten. Du er livredd når du våkner. Roer deg ned og tenker at det bare var én vond drøm og legger deg igjen. Du sovner, og samme drømmen opptrer igjen. Men sterkere. Du prøver å rømme ut av huset, men du blir igjen tatt av denne skikkelsen. Du våkner brått nok en gang. Livredd og hiver etter pust og er livredd. Gråter og er totalt fortvilet. Det ender med redsel for å sove. Denne drømmen har jeg nå hatt tre ganger.

Generelt sliter jeg noe med depresjon og nedstemthet. ADHD . Sliter mye med søvn. Men dette er grufullt. De siste tre mnd har jeg fått tankene om at jeg er ikke verdt noe. Jeg er lei livet. Lei av å slite. Lei av å ha det vondt. Har veldig vanskelig for å snakke om ting. Lar det heller ligge. Jeg tenker ikke på selvmord. Men tanken om at jeg er lei livet er der. Det skremmer meg. Menneskene rundt meg virker plutselig så veldig glad i meg. Mer enn før. Jeg er kjempefortvilt. Har begynt å få ristingen i kroppen svette og MYE indre uro. Jeg vet ikke hvordan jeg skal angripe dette. Jeg er redd for å åpne meg. 2014 døde min mor etter lang sykdom. Dette har jeg aldri sørget over eller kommet over. Jeg ser av og til også sinte ansikter når jeg lukker øynene når jeg skal sove ... føler at jeg er helt på felgen nå ...... Har noen opplevd noe slikt ? Jeg trenger litt råd og tips nå ...
Avatar

Forstår at det er skremmende!

aug 11 2017 - 22:16
Jeg vet ikke annet enn at drømmer er bearbeidelser av inntrykk og tanker og følelser osv, så det virker som du der i alle fall har en skikkelig gjennomgang av noe som både er vondt, og sårt for deg! Mer kan jeg ikke si, for mer vet jeg ikke.

Men forstår godt at det kan være vanskelig. Har du noen du kan snakke med om alt dette? Da ikke bare drømmene men helheten. Bearbeiding av sorg, søvnproblemer, det at du er lei. Går selv til psykolog, man må bare finne den rette, slik at det føles som om det hjelper. *virtuell klem*
Til forsiden