Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dette går ikke lenger... Hva er galt med meg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dette går ikke lenger... Hva er galt med meg?

aug 22 2016 - 21:27
Hei,

Er det noen her inne som har hatt så sterke depresjoner at de ville drepe seg selv? Jeg har det, og jeg er redd jeg aldri kommer til å komme ut av denne onde sirkelen. Jeg bare faller lengre og lengre ned. Det er liten vits å prøve å hjelpe meg, fordi jeg merker at jeg har gitt opp. Det er ingen gnist lenger.

Denne essensielle livsgnisten finnes ikke i meg lenger. Jeg prøver så hardt jeg kan med å bli den gamle personen jeg var før. Men det går rett og slett ikke. Over og ut. Hadet bra.

Avatar

Re: Dette går ikke lenger... Hva er galt med meg?

aug 22 2016 - 21:45
Trist å lese hvordan du har det. Fint om du kan ringe Hjelpetelefonen 116123. Vi er døgnåpne og det er gratis å ringe oss.

Mvh administrator
Kristin
Avatar

Til LostSoul123

aug 24 2016 - 11:15
Hei.

Synes det er veldig bra at du har fått såpass rask respons fra administrator på innlegget ditt. Det virker som om dere i administrasjonen leser igjennom (enten alle, eller iallefall noen) innleggene her? Det er betryggende. Det kan hjelpe mennesker som har det så vondt som LostSoul. Kan være en god hjelp bare å bli sett og hørt, vite at noen bryr seg og vil hjelpe.

Men til deg LostSoul, vet ikke om du benyttet tilbudet om å ringe hjelpetelefonen, kanskje har du det i så fall bedre nå? Kanskje fikk du hjelp til å finne en løsning på hvordan komme ut av sirkelen?

Blir litt bekymret for om du er i live, siden du avslutter med "over og ut" og "ha det bra". Håper du er i live.

Jeg kan kjenne igjen dine tanker om ikke å ville leve lenger. tror sikker det er endel av dem som benytter dette forumet som har, eller har hatt det sånn.


Du skriver at du har gitt opp, samtidig har du jo skrevet dette innlegget på denne siden. Jeg tenker derfor at du kanskje ikke har gitt opp helt, men prøver ennå. Å komme ut av sirkelen, å bli denne personen du var før.

Men det er tungt, utrolig tungt å skulle kjempe seg opp igjen fra dette altoppslukende mørket.


Føler du at du har fått noe hjelp fra legen din eller andre i helsevesenet? Har du et nettverk du kan snakke med, familie, venner? Men når du har kommet hit, vurderer selvmord, så kan det være vanskelig å snakke med venner og familie også. Da kan det føles bedre å skrive her, for da er du helt anonym.
Det kan du jo gjøre mer av, skrive her. Men da er det selvsagt avgjørende at noen svarer på innlegget ditt, ellers kan alt bare bli mye verre. Tross alt ganske tøft å skrive her også, særlig det du gjør. Om at du sliter såpass mye. Og en er veldig langt nede når en skriver det du gjør, kan føles som siste mulighet å skrive inn her på dette forumet, da er det avgjørende å bli sett og hørt, som administrator har skjønt.

Håper du er i live og har det litt bedre enn da du skrev.
Med vennlig hilsen fra meg.
Avatar

å bli som før....

aug 25 2016 - 22:03
du kommer aldri til å bli som før....man forandrer seg hele tida, det er aldri noe som blir helt som det var før. Og det er litt farlig å kjempe for at det skal bli sånn, for da blir man så fortvila fordi man ikke klarer det. Men det går rett og slett ikke an. Du får akseptere at du er den du er nå, og så ta utgangspunkt i det. Se om du kan gjøre et eller annet som gjør at du får tilbake litt gnist...og når den lille gnisten kommer, så må du ta godt vare på den.......og jobbe skritt mot skritt for å få det bedre med deg sjøl, det må være målet...ikke å "bli som før"
Avatar

Re: Dette går ikke lenger... Hva er galt med meg?

aug 25 2016 - 23:01
Men den "nye" versjonen av deg er jo deg uansett? Noe annet er ikke mulig. Du er aldri noen feil eller annen person.

Men problemet er vel livsgnisten. Den er borte? Du vil du. Jeg vet hvordan du har det. Tenker det selv.

Hva skal vi gjøre?

KLEM
Avatar

ny versjon av seg selv....

aug 27 2016 - 14:43
Ja, selvfølgelig er det deg eller meg hele tida.....men jeg husker da jeg var ung og hadde en tung depresjon. Da var det nettopp det som stod i hodet på meg: Jeg må bli sånn som jeg var før. Og det er på en måte en feil tanke, jeg har erfart at man aldri blir det man var før. Fordi noe har skjedd. Noe har skjedd som førte til den depresjonen. Kanskje mange ting har skjedd, faktisk. Jeg er ikke av dem som tror at en depresjon kommer uten grunn....selv om da jeg opplevde min tunge depresjon, så forstod jeg ikke hvorfor det ble sånn. Det tok tid før jeg skjønte det, Men jeg tror at det eneste man kan gjøre, det er å akseptere situasjonen slik den er, og prøve å gjøre det beste ut av sitt eget liv, med de forutsetningene man har.
Til forsiden