Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Det som skulle vært glede er bare tomhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Det som skulle vært glede er bare tomhet

jan 27 2017 - 21:26
Jeg har lenge hatt lyst å si opp jobben min for å finne noe nytt, mindre stressende. I dag fikk jeg endelig gjort det! Dette er noe jeg har gledet meg lenge til, gruet meg til å gjennomføre da det er litt skummelt, men gledet meg til å få en "ny start".
I dag fikk jeg en ny jobb, jeg kan starte når jeg vil. Jeg fikk også sagt opp jobben jeg hadde på dagen. Jeg burde følt meg fri, glad. Endelig fikk jeg det jeg har hatt lyst på så lenge!

Men i stedet så føler jeg på en slags tomhet. Da jeg gikk hjem føltes det som at jeg hadde gitt slipp på en del av meg selv da jeg sa opp jobben jeg hadde.. og nå mens jeg skriver kjennes det ut som at jeg har en tung, vond klump i brystet.. Jeg var så glad når jeg var på intervjuet i dag at jeg ville hoppe av gledet, spesielt da de sa at jeg fikk jobben. Men da jeg begynte å tenke på at jeg faktisk måtte si opp den jeg hadde så ble tomheten større og større igjen..

I tillegg når nye ting skjer i livet mitt så får jeg en trang til å dele det med familie eller nære venner. Jeg pleier som regel ikke å vente på å fortelle dem! Uansett om det er positivt eller negativt så er jeg alltid rask å fortelle min far da jeg kan snakke med han om alt.
Men denne gangen føler jeg ikke for å fortelle noen om det. Jeg føler et stort behov for å snakke om det, men jeg vil ikke fortelle noen..

Hva er galt med meg?
Avatar

Re: Det som skulle vært glede er bare tomhet

jan 28 2017 - 02:41
Jeg tenker det må være ganske naturlig at det er en del følelser i sving ved sånne veiskiller i livet. Og at det blir litt nerver av å faktisk skulle gjennomføre det, er veldig forståelig: Jeg syns du er tøff, jeg, og det er egentlig ganske inspirerende. Veldig mange går med tanker om å skifte beite, trenger en forandring eller ønsker å følge ambisjonene sine, men tør simpelthen ikke å gjøre det. Vær fornøyd med at du klarte det, og tro på deg selv. Lykke til på nye eventyr!
Avatar

Det som skulle være glede er bare tomhet

jan 28 2017 - 05:40
Til Lillyrose: Trur nok at måten du reagerer på er et tegn på en naturlig menneskelig måte å reagere på med usikkerhet når man forlater noe som er en hverdagslig tryghet som man kjenner å går inn i det ukjente.. Trur det e en normal følelse for et bevisst menneske. Den samme følelsen og tomheta bruker å intreffe de som forlater et kjæresteforhold der det egentlig var trygt og stabilt å være i, men var bare lei å ville bort. Da først etterpå kommer tomheta og usikkerheta på om ka som e rett eller galt. Når den nye hverdagen begynner å flyte igjen å det nye ikke e fremmed lengere, så vil nok tomheta di gradvis bli dekket igjen. Du får ha lykke litt iallefall.. Hilsen Tromsøværing
Til forsiden