Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Det gjør så vondt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Det gjør så vondt

juni 27 2023 - 20:34
Jeg har en tilbakevendende depresjon, og nå har denne perioden vart i snart 2 mnd. Jeg har det så vondt psykisk, at jeg klarer liksom ikke å forklare hvordan. Vil egentlig bare dø for å bli kvitt smerten. Det å gjør vanlige ting som å f.eks rydde i hjemmet, er et ork.
Vet ikke hva jeg ska gjør, for jeg føler jeg mister meg snart
Avatar

Hei

juni 27 2023 - 21:16
Jeg kan ikke si at jeg vet hvordan du har det for det vet jeg ikke, men jeg har også gått gjennom en tilbakevendende depresjon i vinter/vår som gjør at jeg også vet litt hvordan det kan være.

Den tiden var noe av det verste jeg har gått gjennom i mitt liv så langt. Følte meg mildt sagt døende og hver dag var ikke annet enn en lidelse jeg helst ville slippe. Hadde du spurt meg der og da hadde jeg ikke sett for meg at noe kom til å bli levelig igjen. Men det vil det så og si alltid gjøre. Fortsatt ikke helt "frisk" etter et halvt år, men hverdagen er mye lettere enn det den var.

Den psykiske smerten som du nevnte, hvordan kjennes den? Jeg vet at det er noe av det mest verste man kan oppleve. En grusom smerte i hele kroppen som aldri gir seg.

Det du kan gjøre (ja du har sikkert hørt det før) er å snakke med noen om det. Ikke steng det inne for det gjør bare vondt verre, men del det heller med noen her på siden eller noen du stoler på. For min egen del hjalp det å fylle alle dagene med planer som å treffe bekjente, møte opp til timeavtaler gå turer osv uansett hvor dårlig og utslitt man føler seg. Ga ikke mye mening der og da, men det hjelper i allefall noe.

Ikke sikkert at dette var noe særlig til hjelp for deg, men du skal vite at du ikke er alene om å gå gjennom all den elendigheten. Det vil komme en bedre dag. Kanskje ikke i morgen eller neste dag, men den vil komme om du holder ut : )
Avatar

Re: Det gjør så vondt

juni 27 2023 - 22:38
Hei!

Takk at du setter ord på hvordan du har det.
Vil bare gjøre oppmerksom på at du også kan komme i kontakt med en av våre veiledere
Enten her på chatt, eller ved å ringe.
https://mentalhelse.no/fa-hjelp/hjelpetelefonen.

Vennlig hilsen Admin
Avatar

Hei

juni 27 2023 - 23:14
Hei kjenner meg igjen ,men kan trøste deg med at dette vil gå over det er det du må tenke på hele tiden at det vil gå over
og du kommer til å få det bra prøv bare å se forover og ikke tilbake Prøv å finne på noe du liker å gjøre og fokuser på det.Du er like verdifull som alle andre mennesker og du betyr sikkert noe for noen.
Avatar

Det gjør så vondt

juni 28 2023 - 10:05
Uff, det er noe dritt å ha det sånn.
Vet akkurat hva du mener når du sier at det ikke går helt å forklare smerten.
Det er en grusom følelse og man føler at man rives istykker innvendig. Man tenker at det å dø er det eneste som kan gjøre så smerten forsvinner.
Jeg føler virkelig med deg. Har det sånn selv noen ganger hvor det kommer bare som kasta på en.
Du må bare prøve å holde ut å ha is i magen. Det vil gi seg etterhvert og du må prøve å avlede deg selv så godt det går. Gå en tur eller 50, se en serie eller film, eller bare noe som kan avlede deg.
Jeg pleier å vandre i stua hvor jeg skjeller ut alt og alle i et rasende humør med veldig høy stemme. Det setter igang et eller annet, som kan gjøre at det går over i en annen stemning. Så man blir kvitt den grusomme følelsen inni seg.
Jeg sender deg en klem og håper at du tar deg igjennom dette❤️.
Og husk, jeg vet akkurat hvordan du har det nå og føler virkelig med deg.
Avatar

Takk

juni 29 2023 - 14:49
Takk for gode svar! Godt å føle at jeg blir hørt. Prøver så godt jeg kan å bite tenna sammen.
Til forsiden