Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Det finnes gode ting i det vonde

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Det finnes gode ting i det vonde

jan 12 2018 - 10:49
Jeg er stresssa.
Jeg føler at jeg er på vei inn i depresjonen igjen.
Mange ganger har jeg håpt at ting skal bli bedre, at når ting er blitt bra igjen, at det kommer til å gå min vei.
Likevel, etter mye framgang, så er jeg redd...
Jeg er redd for å håpe på for mye, at jeg skal bli skuffa igjen.
Jeg vet at livet er i konstant forandring og jeg vet at alle har sitt å stri med.
Noen ganger om kvelden er det som om alt raser sammen. Som om ting aldri kommer til å bli bra igjen. Som om mørket aldri vil lette.
Jeg prøver å sette pris på de små tingene i livet.
Jeg kjemper for å finne grunn å stå på.
Men jeg vet at jeg kommer til å føle smerte igjen. At det er en naturlig det av livet. At det å forvente at alt skal gå på skinner hele tiden ikke er realistisk.
Samtidig ønsker jeg meg sånn et liv med mer framgang enn motgang. Et liv der jeg har kontrollen. Der jeg er i stand til å gjøre ting bedre. Å ha det bedre.
Livet er ikke svart-hvitt, Det finnes gode ting i det vonde ting i det gode og gode ting i det vonde.
Det å ikke vite hvordan framtiden kommer til bli er både en frustrasjonskilde, men også en kilde til håp. Fordi det betyr at det ikke er forseint. Du kan snu, tankene om alt som er galt kan endre seg. Meningene kan prøves og brytes. Solen bak skyene kan komme fram. Håpløsheten kan gli forbi. Mirakler kan skje. Kanskje de skjer akkurat nå?
Avatar

Re: Det finnes gode ting i det vonde

jan 17 2018 - 18:10
Høres ut som du lærer mye! Et godt råd fra meg er å ikke forvente å få tilbake i samme mengde som det du har gitt i livet. Prøv å kom deg inn i "nået" slik at du hverken tenker på hvor fint du har hatt det, eller er redd for ny motgang i fremtiden. Håp er oppskrytt, handlekraft skjer i øyeblikket noe som du har mye mer igjen for. Ofte ser vi ikke det som blir gitt oss, så vi tenker at livet er ubalansert, men det er egentlig bare å lære seg å se hvor en er nå og ikke være langsynt. Når du begynner å få til dette, vil du oppdage mer om deg selv og du finner grunnen du er på jakt etter.
Til forsiden