Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Det er jeg som er problemet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Det er jeg som er problemet

sep 23 2016 - 18:07
Vet dere hva, jeg føler at jeg har et monster boende inne i meg. Uansett hva jeg gjør, så blir det feil. Valg jeg tar, angrer jeg på. Hvordan jeg ser ut, hater jeg. Livsgleden eksisterer ikke i mitt hode. "Du må komme deg ut av det", og "du må se det positive i ting" sier folk, og jeg får lyst til å begrave dem levende. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg hadde kreft eller noe, slik at folk tok meg seriøst når jeg sier at jeg er syk. Da hadde jeg sikkert fått slippe å høre alt det fjaset. Jeg har helt seriøst ikke lyst til å være på jorden lenger, da jeg er avhengig av at det skal være en mening med alt jeg gjør. Hvis jeg skal utføre oppgaver på jorden, så vil jeg gjerne vite hva det er godt for og hva som skjer når jeg er ferdig og jeg dør. Ellers kan jeg like bare dø med det samme. Jeg makter ikke å gå rundt her og tenke vonde tanker og lide mer. Kan noen komme med innspill, få meg på ett eller annet spor til det bedre? For det er jo egentlig alt jeg ønsker - å få det bedre med meg selv.
Avatar

Re: Det er jeg som er problemet

sep 27 2016 - 09:22
Jeg har det samme! Flere ganger får jeg lyst til å begrave noen levende eller bare slå til dem og skjelle dem ut. Jeg blir heller ikke tatt alvorlig når jeg sier til noen at jeg er syk. Jeg har lagt deg til:)
Avatar

Hei ettolrahc

sep 28 2016 - 07:36
Det er et supert utgangspunkt du har, ønsket ditt om å få det bedre med deg selv! For mange er bare den tanken et stort hinder, så lys i tunnelen er det i alle fall. :) Mannen min sier det nokså brutalt ærlig til tider til meg, det er ikke noen mening med livet, annet enn å leve og være til. Veldig lite motiverende og trøstende å høre dette fra han, så da blir han en av de jeg får lyst til å high-five´e i ansiktet, og (kremt) det skjer fra tid til annen... Har du noen gang tatt et valg, og valget var riktig? For du skriver valg du tar, angrer du på. Hva med valg du har tatt, som var riktig? Jeg har tenkt det samme selv i blant, at jeg har angret på ting jeg har gjort/sagt. Trøsten er at det tidvis er bedre å angre på noe man HAR gjort og sagt, enn å aldri få vite hvordan det kunne ha blitt, dersom, hvis, om og men. Jeg håper du kan omgås folk som heller tar deg seriøst og som støtter deg og tror på deg, om det så at du sier det vokser trær på månen, fordi de stoler på deg, slik våre nære og kjære SKAL gjøre! I tykt og tynt! Har du mennesker i livet ditt som får deg til å føle deg dårlig, så ta avstand fra dem. Det er ikke lett, særlig hvis det er familie, det vet jeg alt om, men det er ens fulle rett å ta en timeout i det minste! Omgi deg med folk som gjør det godt og får de vonde tankene dine mer og mer på avstand.Håper du føler deg bedre snart. <3
Til forsiden