Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Det du har lyst til

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Det du har lyst til

april 28 2021 - 09:05
Gjør alltid det du har mest lyst til. Skjær igjennom alt som blir forventet eller pushet på deg. Føler du ikke en lyst er det kroppens måte å si at dette er ikke svaret. Kunsten er å finne ut hva du har mest lyst til her i livet, så langt du greier
Avatar

Bra sagt TDSMHD

april 28 2021 - 14:28
Man bør stole på "magefølelsen" om hva som er rett å gjøre.

Altså..forpliktelser MÅ man gjøre selvsagt. Møte m NAV, gå i begravelser , gå på foreldremøter, ta opp en ubehagelig konfrontasjon.

Men andre valg man har i livet. Der bør flere være flinkere å føle etter hva som er riktig.
Man kan feks ikke stå å vente På toget til Oslo om man står på feil perrong.
Avatar

Enig!

april 28 2021 - 14:46
Bra sagt!

For min del har mye dreid seg om å kutte kontakten med mennesker som ikke er interessert i mitt ve og vel. De har bare vært der for å dekke sine egne behov for hjelp, for å få råd osv.

Et ganske stort skritt å ta for en som har følt seg ensom det meste av livet, men jeg føler meg ikke noe mer ensom nå - uten disse menneskene.
Avatar

Re: Det du har lyst til

april 28 2021 - 18:02
Takk for det, dere. Jeg mener faktisk det jeg sier uansett hva det gjelder. Begravelser, nav og alt. Lystfølelse kan være ekstremt vanskelig å finne når man ikke føler lyst og da nytter det ikke å gå rundt grøten lenger.

Jeg støtter alle i å finne de menneskene som bygger en opp, og det er bra du har turt å ta det skrittet, Landing.Avatar

oh yeah

mai 2 2021 - 03:53
steller meg
helt bak tdsmhd
min mor
fred over hennes minne
hun sa alltid til alle
at jeg skulle bli lege
dermed
når jeg så stod på bensinstasjon noen år senere
følgte jeg meg selvsagt 100 % mislykket
og det unner jeg ingen.....
Avatar

Re: Det du har lyst til

mai 2 2021 - 13:28
Så med andre ord, skapte din mor stor følelse av mislykkethet fordi hun ville pushe noe på deg? Fred over hennes minne. Du orket ikke kravene rundt å bli doktor og ville heller ha en helt lax jobb (som forøvrig ikke finnes etter min mening;).

Man må skjære igjennom, selv med de en er glad i.

Nå er det selvfølgelig sånn at de en er glad i har en "makt" over hva en ønsker å gjøre i livet nettopp fordi man er glad i dem. Det samme kan sies om det sexuelt interessante kjønnet og alle andre i livet. Vår lyst er aldri løsrevet fra menneskene rundt oss. Det gjør det bare desto viktigere å holde fokus på sin faktiske vilje i alt surret
Til forsiden