Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Der møtte jeg veggen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Der møtte jeg veggen

april 15 2019 - 17:51
Ekstraslag hele døgnet, aldri et øyeblikk uten. Jeg er redd og sliten, føler meg hjelpesløs og nummen. Tror ikke jeg orker noe særlig mer nå...
Avatar

Pinnsvinet

april 15 2019 - 18:14
Kanskje du kan ringe hjelpetelefonen og prøve å bestille time hos lege snart.Har du familie el venner.Høres ut at du har det veldig vondt også.Man blir så sliten av alt her i livet.lide lide lide år etter år etter år.Man blir så sliten av alt.
Avatar

:(

april 15 2019 - 19:00
Heia.
Hvis du ønsker å prate så bare send meg en melding.
Avatar

Hele døgnet

april 15 2019 - 20:10
Aldri ferie. Når man sover kanskje? Bare man får til det da
Avatar

Re: Der møtte jeg veggen

april 15 2019 - 20:24
Takk dere ❤️ jeg vet ikke helt hva jeg skal foreta meg nå, bare gråter, men er heldigvis for glad i de små barna mine til å gjøre noe overilt.. Men føler ikke akkurat som den beste moren akkurat nå
Avatar

Hei

april 15 2019 - 21:30
Det er bra du har barna selv om du føler deg som en dårlig så er jeg sikker på at du prøver så godt du kan.Dine barn er glad i deg uansett.Hvis du føler å prate send meg venneforespørsel.Hold ut pinnsvin.Forrelsket kult nickname.Jeg elsker pinnsvin.
Avatar

Hei.

april 15 2019 - 23:21
Bare å sende en venneforespørsel til meg også. Er helt ødelagt føler jeg og føler meg som en elendig mor oppi alt dette, selv OL jeg ikke er det. Men man bare går så inn i seg selv og greier ikke å få den hjelpen vi trenger kanskje. Føler også at jeg ikke orker mer. Alt driti og at msn skal fortsatt stå i det og late for alle at søt er kjempe bra og ingen mistenker hvor jævlig en har det.
Til forsiden