Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Deprimert..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Deprimert..

okt 16 2017 - 19:00
Har vært deprimert i mange år,er 41 år nå og slitt med negative tanker siden eg va tennåring. Går til psykolog en gang i uka,greit nok det,men tror vel egentlig ikke det hjelper siden jeg har gått til det tidligere flere ganger uten å få det bedre. Går også på medisin. Så,ka gjør man? Korsn få det bedre? Har i tillegg en kronisk sykdom som ikke lar meg ha noe særlig til sosialt liv eller hobbyer. Noen tips?
Avatar

Min kjære venn...

okt 17 2017 - 00:44
Først og fremst, så vil jeg gi deg et klapp på skulderen for å ha gått til psykolog så lenge, selv om det kanskje ikke føltes så belønnende som det burde. Du er sterk!

Mitt tips, om du ikke har fått det av psykologen før, er å få livet ditt ned på papir. Skriv det på Notisblokk på PC, eller i en bok som du kjøper på bokhandelene, med en god penn du kjøper.

Da former du livet ditt på paprir. Dette hjelper deg med å få oversikt!!

Skriv ned hvilke mennesker som hjelper deg, og hvem som presser deg vekk fra hva du vil!

Dette er bare mine tips. Men jeg mener den éneste måten å komme seg videre i livet på, er å skrive ned i ord sin livshistorie, få oversikt, og dermed bli sin egen livs"`LEDER"...
Avatar

Takk!

okt 17 2017 - 08:10
Takk for tilbakemeldingen,det va en lur ting å gjøre! Skal prøve å få til det,har prøvd det litt før men vært litt lite struktur på det så stoppet opp. Kanskje prøve å sette av litt tid hver dag til dette. Er det noe du selv har forsøkt?
Avatar

Hei

okt 25 2017 - 05:16
Veldig bra tips
Jeg vil si at du kan være litt kreativ
Male
Tegne
Skrive
Forming

Bli gjerne med på tur grupper som turistforening fontene huset frivillighetssentralen
Til forsiden