Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Deprimert

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Deprimert

april 17 2017 - 14:11
Hei,

Jeg er en ung mann som studerer for tiden, jeg har vært veldig ensom og deprimert hele livet, har hatt mange fantastiske øyblikk i livet. Men jeg har veldig mange tvangstanker i hodet, jeg føler jeg har hatt disse hele livet, der det er en/flere stemmer i hodet mitt som ber meg gjøre ting, angre på ting, skrive ting og si ting. Denne stemmen tar utrolig mye plass i min hverdag. Den over tenker alt for meg, og noen ganger føler jeg at denne stemmen styrer meg helt, at jeg glemmer hvem jeg er, så plutselig våkner jeg og da har jeg liksom gjort mye jeg angrer på. Den diskuterer alt i livet mitt, for eksempel så gikk jeg å tenkte jeg var homofil i flere år fordi mange hendelser som gjorde meg usikker med jenter. Nå så sitter den å tenker på et forhold som varte i tre uker, men over tenker alle hendelser i den, det har gått 4 månder, der stemmen diskuterer hva som skjedde, hva som gikk galt, hvorfor det gikk galt. Når den har funnet ut av en ting, så bare går den tilbake å over tenker igjen. Disse stemmene tenker bare på det negative som har skjedd i livet mitt, så når noe skjer som et brudd eller noen sårer meg, drar den opp alt som har gått feil i livet mitt.

Har slitet veldig med å få venner, har byttet 3 barneskoler, mamma og pappa er skilt. Så jeg greier ikke finne ut hvem jeg er for øyeblikket. Jeg strever med studiene nå, så jeg har det veldig tungt. Lurte på om det er bare jeg som har stemmer i hodet som diskuterer som en radio, der man ikke finner av knappen.
Til forsiden