Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Deprimert uten grunn?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Deprimert uten grunn?

juni 24 2019 - 01:38
Hei

Jeg er deprimert og har sosial angst uten noen særlig grunn. Jeg bare føler at jeg aldri strekker til og at alle dømmer meg og synes jeg er patetisk og dum. Jeg føler at ingen liker meg, og at jeg er alene selv når jeg er med folk. Jeg har to snille foreldre, og en bra oppvekst. Jeg gjør det bra på skolen og jeg har venner. Jeg blir ikke mobbet. Jeg vet heller ikke grunnen til min depresjon og sosiale angst. Er der normalt å være sånn uten grunn? Er det noen andre som har det sånn?
Avatar

Re: Deprimert uten grunn?

juni 24 2019 - 16:46
Hei @AlleyCat!

Du skal vite at det er veldig mange som tenker og føler sånn som deg.
Depresjon har mange av de symptomene du beskriver, men det har også diagnoser som går på utmattelse. Nevner også mangel av vitamin D - som også kan gi disse symptomene.

Hvor lenge har du hatt det sånn som det her?
Når du skriver at ingen liker meg, strekker ikke til ect så handler dette også om selvfølelse/selvtillit. Det er helt normalt å ha det sånn i perioder. Jeg er sikker på at det er mange som liker deg også:)

Ikke bruk energi på de personene som stjeler energi fra deg - omgå heller personer som gir deg energi.

Du lurer på om det er normalt å ha det sånn som dette uten grunn og ja, det er det. Ta kontakt med fastlegen din og så får du nok den hjelpen du trenger.

Ha en fin sommer!

Til forsiden