Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Deprimert og "på tjukka"

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Deprimert og "på tjukka"

juni 15 2017 - 07:50
Noen med erfaringer rundt dette? Holder på å bli gal, klin kokos, sprø som en kjeks. Trodde jeg hadde opplevd mørket før, men det er ingenting i forhold til dette. Tips taes i mot med takk.
Avatar

Re: Deprimert og "på tjukka"

juni 15 2017 - 23:03
Hei!
Ta kontakt med jordmor i kommunen eller legen din. De kan hjelpe deg med å komme i kontakt med noen å snakke med. Jeg gjorde det, og har positive opplevelser med det.
Vet ikke hvor langt på vei du er, men det skal ikke være noe problem med å ta kontakt tidligere enn ved f.eks de vanlige kontrollene.
Ønsker deg lykke til:)
Klem
Avatar

Ja!

juni 21 2017 - 04:12
Så absolutt.. Hadde det sånn de 3 siste mnd av svangerskapet, og var helt alene. Ingenting slår den følelsen.. Skriv gjerne til meg !
Avatar

Re: Deprimert og "på tjukka"

juni 21 2017 - 06:47
Tusen takk for tips begge to. Problemet mitt er at jeg på toppen av dette har en spiseforstyrrelse, og er ikke interessert i å prate med en eller annen belærende tante av ei jordmor. Har veldig vanskelig for å åpne meg/prate med folk, og da spesielt nye mennesker. Jeg kan prate med legen min, men jeg er også av den typen som ikke vil "være til bry" , og skal klare meg selv. Så jah.... føler jeg blir mer og mer gal, for hver bidige dag. Denne graviditeten er heller ikke noe jeg ønsket meg, mer en gest til forholdet mitt, da jeg vet hvor sterkt samboer ønsker dette. Dumt, I know....
Avatar

Re: Deprimert og "på tjukka"

juni 25 2017 - 15:47
Jeg tror du nå skal tillate deg å være "til bry" hvis det er fastlegen du vil åpne deg for. Fortell legen hvorfor du vil snakke med den, og helst ikke andre, så du får noen timer der før du eventuelt bli henvist videre.

Det er viktig at du får hjelp nå i den situasjonen du er i.
Avatar

Re: Deprimert og "på tjukka"

juni 26 2017 - 12:32
:-) takk. Tror ikke jeg greier å si noe som helst. Det er bare helt tomt og mørkt oppi hodet. Jeg har vært 'i behandling' før, og der hjelper ingenting. Skal dog sies at jeg ikke er den letteste 'pasienten', så har vel i grunn gitt opp det meste. Jeg bare eksisterer. Takk til alle som tok seg tid til å svare.
Avatar

Re: Deprimert og "på tjukka"

juni 28 2017 - 00:27
Kanskje du kan skrive her hva du tenker å føler? Det kan hende noen kan gi deg konkrete råd, noen som har vært i samme situsjon som deg?
Jeg er ikke gravid, men er deprimert og er under behandling. Hva er det du tenker når alt føles mørkt?
Til forsiden