Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Deprimert men vil ha noen å snakke med

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Deprimert men vil ha noen å snakke med

april 20 2019 - 04:31
Hadde noen mørke år med mye depresjon og så egentlig ikke noe poeng i hverdagen. Hvis man ikke har vært i den situasjonen før, tror jeg det er vanskelig å faktisk vite hvordan man tenker og hva man føler. Det er ofte lett for andre å komme med støttende ord eller gi råd om hvordan man kan løse "problemet" man sitter med, men i min erfaring er det akkurat det som er problemet. Det er mange som prøver å "fikse deg", men er så ekstremt få som faktisk setter seg ned og bare vil høre på hvordan du egentlig har det uten å komme med hundre forskjellige ting de mener kommer til å gjøre deg glad. Det er egentlig derfor jeg er her. Selv etter å ha vært så langt nede, at selvmord virket som det eneste logiske å gjøre, har jeg endelig kommet til et sted hvor jeg faktisk trives og gleder meg til å stå opp. Gleder meg til å se hvordan det blir i morgen, og det vil jeg prøve å spre litt videre. Så hvis det er noen som trenger noen å snakke med, som faktisk vil høre på hva det er du sier og ikke skal prøve å komme med alle mulige "løsninger", legg meg til som venn og send meg en melding (Chatte systemet er bugga, så man må legge til personen som venn for at de skal se meldingen din).

Jeg bor i ski, studerer i oslo, er 24 år og kan mer enn gjerne ta en øl en kveld, eller snakke på melding eller møtes en dag for å snakke om alt eller ingenting.
Avatar

Re: Deprimert men vil ha noen å snakke med

april 24 2019 - 18:36
Det er veldig flott gjort av deg å by på deg selv! Håper du får gode samtaler.
Til forsiden