Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjonen som forsvant på en time.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjonen som forsvant på en time.

nov 6 2016 - 00:22
Har slitt en del med utbrennthet siden i sommer og har hatt noe angst. I løpet av siste uken har andre omstendigheter fått angsten til å øke, og i går kom depresjonen og hilste på. I dag tidlig kjente jeg på kroppen at nå var det bare å stålsette seg for en tøff tid. Litt utpå dagen kom jeg på at vi har magnesiumtilskudd, så jeg tenkte at det var verd et forsøk. 1 tablett og et par timer senere letnet det veldig for meg. Nå sitter jeg helt uten den tunge følelsen og den anspente kroppen. Pulsen og sinnet er rolig. -Kan det være så enkelt? har også tatt sedix jevnlig den siste uken.
Uansett om det er placebo, så er det helt utrolig at ting kan snu så fort! Om det vedvarer får vi nå se.
Avatar

Re: Depresjonen som forsvant på en time.

nov 6 2016 - 13:37
Jeg brukte jerntabletter for å ikke føle meg så slapp og støl i kroppen. Men da jeg begynte med magnesiumtilskudd, tok det raskere tid for kroppen å tilvenne seg plagene slik at den følelsen var borte. Så kan si det hjelper meg bra.
Avatar

Dette var litt pussig.

nov 6 2016 - 14:22
Hadde en positiv magnesiumopplevelse for noen dager siden jeg også, så dette var et artig sammentreff.
Avatar

hiver meg på

nov 30 2016 - 11:00
jeg har hatt mange fysiske symptomer, men værst har uregelmessig hjerterytme vært. 1 1/2 uke siden oppstart av magnesium nå, og det hjelper! :-)
Til forsiden