Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon.

okt 6 2017 - 19:27
Hvorfor skal jeg fortsette igjen?
Jeg har helt glemt alle grunnene.
Mest fordi de ikke betyr noe lenger.
Dette er mitt siste rop for hjelp.
Jeg forventer ikke at noen skal svarte på dette.
Jeg er vant til å bli glemt.

SOS.


Hei!

Innlegget ditt er observert og lest oss oss! Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med Hjelpetelefonen på 116 123!

Med vennlig hilsen

Administrator
Avatar

Re: Depresjon.

okt 7 2017 - 15:58
Det finnes gode ting her i verden. Ikke gi de vonde tingene for mye grobunn. Du er verdt å ta vare på, som alle andre. Tidsalderen vi lever i i dag er unik, vi har alle muligheter for personlig vekst. Tillat deg selv å délta i livet. Du har ikke gitt helt opp enda, og dét bør du være stolt av. Det ér virkelig sant; Motgang gjør deg sterk. La motgangen gjøre deg sterk, ikke la motgang gjøre deg -svak-! Sannheten er at motgang er en gylden mulighet til personlig vekst. Det er en ny mulighet til å utvikle deg som leder for ditt liv, en mulighet for å utvise selvledelse, bevise for deg selv at du er sterk. Dét er den eneste måten å takle motgang på, og det gir følelse av verdighet og integritét. Det er slike holdninger nasjoner er bygd og liv vokser på.

Du skriver du er vant til å bli glemt. Det er trist å lese, men man kan ikke styre andres motiver i særlig stor grad. Det koster alltid mér enn det smaker. Derfor må du bare bestemme deg for hvem du vil la glemme deg og ikke. Det kan være at de du føler glemmer deg driver med manipulasjon grunnet sterk depresjon og livsforakt. Du har ikke synket -så- lavt, vær stolt av det. Du har gode kvaliteter, du er ærlig og har integritet! Mennesker som ikke gir deg oppmerksomheten du trenger, er ikke verdt energien din å ta vare på i livet, i den situasjonen og tidsperioden du er i nå. Du fortjéner å leve godt. Gi deg selv vekstvilkårene for å leve godt - slipp de som glemmer deg fri og sett deg selv fri samtidig.
Avatar

Re: Depresjon.

okt 14 2017 - 22:49
DU er så verdifull. Selv om livet ditt kanskje er dritt så er du fremdeles verdifull og verden trenger deg. Plis snakk med meg hvis du trenger å snakke med noen. Jeg er her. Det er ikke bare noe jeg sier, fordi jeg vet hvor vondt det er når folk lover de er der når de ikke er det, Bare send melding og vi kan snakke om det.. Hvis ikke meg, Noen!
Avatar

Re: Depresjon.

okt 15 2017 - 10:54
Skriv en liste med positive ting du skal gjøre, som 50 ting. Det kan være å gå på kafe og bestille en kanelboller, delta på et lokalt arrangement, besøke noen, lære noe nytt, og videre. Små ting som på en måte gir glede.

Det kan være en liste som kan få tilbake motivasjonen og livsgleden igjen. Og noe som utfordrer komfortsonen.

Hvis du treng noen å snakke med, er det bare sende melding. Jeg føler selv at Jeg ikke betyr noe, men jeg har lært at det mest er tanker., som går over. Hvis satan eksisterer, så driver satan å fucker med tankene til oss sånn at vi føler at ingen har mening og mye sånne. Praktiserer mindfulness... Kan å være bra verktøy.
Til forsiden