Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon, tomhet, gir opp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon, tomhet, gir opp

mars 4 2021 - 10:16
Når man har gitt opp føles alt tungt, tomt og borte. Ingen følelser, ingen glede, ingen ting. Slik er mitt liv hver dag. Har vært deprimert i 8 år. De siste 2 årene har jeg misbrukt alkohol som har ødelagt meg. Har psykiske og fysiske smerter inni meg, som følge av depresjonen og alkohol misbruk. Har tatt overdose på ibux og andre medikamenter 4 ganger som også har ført til fatale skader. Er det i det hele tatt noe mer igjen? Hva er vitsen med å leve nå?
Avatar

Hei

mars 6 2021 - 18:26
Hva vitsen med å vare selvdestruktiv og ikke vare glad i seg selv ..er sunnere å spørre seg..Alkohool bedøver smerten en kort stund men i lengden fordyper alle mulige problemer..som depresjon,avhengighet,liever skader ,ekonomi,tap av familie ,venner,relasjoner..Snille deg..Finn en vei ut av det ..gjennom å forandre egen omsorgen og indre dialogen:dette klarer jeg,..DU ER VERDIFULL ,du føler mye smerte og håpløshet og dårlig selvtillit....og gjemmer deg bak alkoholen?Tankene du har om deg selv å rakke ned på deg selv er ikke nyttige..de er ikke sanne..de skaper negative følelser.Bytt i i lysere tanker:jeg kan oppnå dette(må ha en plan for og ta små skritt om gangen).Lysere tider ite nå ,mer sol..gå turer å starte med.DU KAN,GI IKE OPP DEG SELV. .:)
Til forsiden