Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon som har vart i over 30 år.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon som har vart i over 30 år.

april 17 2022 - 16:20
Skal det aldri ta slutt? Jeg har slitt med depresjoner siden 1970-tallet, og jeg blir ikke bedre. Legen min sa at jeg må ta antideppresiva resten av livet, det er ikke bra. Hvordan kan jeg bli bedre? Når ekteskapet er en katastrofe, ingen venner og et lite bra selvbilde, det er bare fryktelig, vet ikke om jeg holder ut lenger.
Avatar

Hei

april 17 2022 - 19:04
Hei Janerols.

Jeg kan ikke si at jeg vet hvordan du har det da alle mennesker er forskjellig og føler depresjonen på forskjellig måte. Men det jeg kan si er at jeg hører hva du sier, og skjønner at du har det veldig vondt. Jeg sliter periodevis med grubling som gjør at det slår ut i alvorlig depresjon, tenker meg syk. Dette skjer veldig ofte. Desember for 3 år siden så ringte jeg for første gang til mental helse sin telefon midt på natten mens jeg satt i skogen ved et vann i mørket og pratet i et par timer. Jeg hadde ikke tro på at det skulle hjelpe, men det hjalp meg faktisk der og da og gjorde natten min litt bedre. Nå 3 år senere vurderer jeg å ringe for andre gang i kveld da alt har låst seg fullstendig og jeg kommer ikke ut av dette.

Ville anbefalt deg også å prøve å ringe til mental helse å prate med de. De er ikke fagpersoner, men av og til er "bare" et medmenneske det som trengs for at du føler deg litt bedre om det så bare får deg til å føle deg litt bedre i et par minutt.

Send meg gjerne en melding om du ønsker å prate.

Hilsen helsepersonell i rus og psykiatri som ikke klarer å hjelpe seg selv
Avatar

Trist.

april 18 2022 - 11:20
Hei. Vi kan godt prate her, det hadde vært hyggelig. Ønsker deg en fin dag :)
Avatar

Så leit Hesahesa

april 18 2022 - 11:41
At du ikke føler deg sett eller hørt på din egen arbeidsplass

Lurer på hva du grubler om og hvordan depresjonen "slår ut" på deg i så fall

Hva er det du ikke kommer ut av?
Mentale sperrer eller sitter du bokstavelig talt fast ett sted?
Ingen gode følelser du beskriver der, må være vondt for deg. Ønsker deg å komme deg så fort som mulig ut og bedre dager. Og om du kjenner deg dårlig i halsen så anbefaler jeg deg å drikke litt vann eller ta en halspastill. Trist at det skal være på denne måten. Nyt våren og det fine været. Alle kan.

Avatar

Trist.

april 18 2022 - 16:42
Jeg jobber ikke er pensjonist. Håper ikke ditt innleg var en spøk? For dette er alvorlig. Jeg har vært deprimert siden 1973 og er det fremdeles. Må gå på medisiner resten av livet.
Avatar

Hei

april 18 2022 - 16:57
Legg meg til på vennelisten janerols og send meg en melding
Til forsiden