Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon og sosial angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon og sosial angst

feb 8 2021 - 00:43
Sliter med depresjon og sosial angst. Finner ikke glede i noe lengre. Har alltid jobbet siden jeg var 13 år gammel. Er 27 nå. Sliter med å finne jobb. Har funnet trøst i å sove mye. 8-12 timer. Er ikke noe som heter nok søvn. Vil ikke ha det sånn. Har ikke tanker om å ende livet. Har skjøvet familie og venner lengre vekk. Finner små motivasjoner i å søke jobber, henge med familie og venner. Ender som regel opp til slutt med å gå i en ond sirkel igjen. Sove mye. Har tatt imot tips fra alle kanter for å prøve å snu dette. Ingenting hjelper.
Avatar

Hei

feb 8 2021 - 15:57
Hvor henn i landet bor du henn? Kanskje det er noe fontenehus hvor du kan gå til. Der kan man møte mennesker og være sosial og gjøre små oppgaver som å lage mat og lage kaffe,vaske osv..jeg har ikke vært der på lenge og mitt mål er å prøve å gå dit imorgen. Jobbe gjennom frivillighetssentralen er også noe å tenke på. Trenger ikke å være store jobben/tingen man gjør. Håper du klarer å finne motivasjonen igjen. Heier på deg.!
Avatar

Hei

feb 8 2021 - 16:34
Bor i Kristiansand. Fonhenehus eller frivillighetssentralen. Skal sjekke det ut takk!
Avatar

Hei

feb 9 2021 - 04:37
Der er lista over fontenehus i Norge. Det så ut som Stavanger er nærmeste og det er vell litt for langt unna. Rødekors kan også ha noe.

https://www.fontenehus.no/

Du kan sjekke ut aktivitessentere og sånn hvis du ikke har vært på det :

https://www.kristiansand.kommune.no/navigasjon/helse-velferd-og-omsorg/arbeid-og-
aktivitet/aktiviteter-rus-psykiskhelse-recovery/


https://www.rodekors.no/tilbudene/

Der har du noen tilbud. Håper du finner noe du liker. Heier på deg.!
Avatar

Forbedring

feb 15 2021 - 01:53
Hei og takk!
Har merket at å gå turer på dagtid, sol på huden hjelper. Å ts forskjellige vitaminer hjelper og. Dagene går fremover. Søker jobber og skal begynne med onlinekurs på LinkedIn learning. Å bli glad i seg selv igjen er viktig.
Avatar

Oppdatering på meg selv.

aug 3 2021 - 18:42
Jeg stod på skikkelig i 3 måneder med jobbsøk. April, mai og juni. Balanserte mellom å henge med familie og venner. Jeg tvang meg selv opp tidligere. Måtte legge meg tidligere for å få til dette. Fikk trent styrke i uken på Sats. Til slutt så raste det intervju på både jobber jeg hadde søkt på og bedrifter som hadde søkt meg opp. Det ble en fast greie å gå turer når solen stod sterkest på morgenen. Til slutt landet jeg en jobb og hadde flere tilbud fra flere bedrifter. Imponerte på flere intervju og kom videre på flesteparten. Jeg tok imot den jeg mente passet best med tanke på lønn og trivsel.Har flyttet til en annen by i landet og jobben er jeg storfornøyd med. Hvem skulle trodd at å få en jobb igjen pluss sosial omgang med riktige folk løftet meg tilbake til der jeg burde vært for 1 år siden.
Avatar

Bravo!!

aug 3 2021 - 21:27
Se, du fikk det til, !:)

Det viser bare igjen at den som kan hjelpe enn opp i lyset igjen er en selv .

Du kan være stolt av deg selv .
Avatar

Rogajente

aug 4 2021 - 10:29
Tusen takk! Ja helt enig. Kampen mot seg selv er som oftest den tøffeste. Fikk god hjelp av familie og venner. Det handler og om å være villig til å ta imot og spørre om hjelp. Ja er stolt av dette. Mestringsfølelse etter dette var nivå 10 av 10.
Til forsiden