Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon og sosial angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon og sosial angst

feb 8 2021 - 00:43
Sliter med depresjon og sosial angst. Finner ikke glede i noe lengre. Har alltid jobbet siden jeg var 13 år gammel. Er 27 nå. Sliter med å finne jobb. Har funnet trøst i å sove mye. 8-12 timer. Er ikke noe som heter nok søvn. Vil ikke ha det sånn. Har ikke tanker om å ende livet. Har skjøvet familie og venner lengre vekk. Finner små motivasjoner i å søke jobber, henge med familie og venner. Ender som regel opp til slutt med å gå i en ond sirkel igjen. Sove mye. Har tatt imot tips fra alle kanter for å prøve å snu dette. Ingenting hjelper.
Avatar

Hei

feb 8 2021 - 15:57
Hvor henn i landet bor du henn? Kanskje det er noe fontenehus hvor du kan gå til. Der kan man møte mennesker og være sosial og gjøre små oppgaver som å lage mat og lage kaffe,vaske osv..jeg har ikke vært der på lenge og mitt mål er å prøve å gå dit imorgen. Jobbe gjennom frivillighetssentralen er også noe å tenke på. Trenger ikke å være store jobben/tingen man gjør. Håper du klarer å finne motivasjonen igjen. Heier på deg.!
Avatar

Hei

feb 8 2021 - 16:34
Bor i Kristiansand. Fonhenehus eller frivillighetssentralen. Skal sjekke det ut takk!
Avatar

Hei

feb 9 2021 - 04:37
Der er lista over fontenehus i Norge. Det så ut som Stavanger er nærmeste og det er vell litt for langt unna. Rødekors kan også ha noe.

https://www.fontenehus.no/

Du kan sjekke ut aktivitessentere og sånn hvis du ikke har vært på det :

https://www.kristiansand.kommune.no/navigasjon/helse-velferd-og-omsorg/arbeid-og-
aktivitet/aktiviteter-rus-psykiskhelse-recovery/


https://www.rodekors.no/tilbudene/

Der har du noen tilbud. Håper du finner noe du liker. Heier på deg.!
Avatar

Forbedring

feb 15 2021 - 01:53
Hei og takk!
Har merket at å gå turer på dagtid, sol på huden hjelper. Å ts forskjellige vitaminer hjelper og. Dagene går fremover. Søker jobber og skal begynne med onlinekurs på LinkedIn learning. Å bli glad i seg selv igjen er viktig.
Til forsiden