Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon og rus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon og rus

april 2 2021 - 19:44
Hei,

Er ny her så prøver enda å finne ut hva dette er. Jeg lurer på om det er flere av dere som sliter med rus når dere står i depresjonen?

Jeg kjenner at jeg tiltrekkes det veldig når jeg er depressiv. Sikkert fordi jeg har prøvd det før og vet hvilken kortsiktig lindring det gir for meg når man føler seg skikkelig langt nede. Merker allikevel nå etter noen mnd bruk at jeg blir mer deppa når jeg ruser meg. Så den gode, herlige effekten i starten hvor man enda kunne le og kjenne på å ha d bra, den har nå snudd. Jeg tar lenger opphold nå/ pauser mellom periodene jeg ruser meg akkurat på grunn av dette. Og prøver å kutte det helt ut, men merker det er så vanskelig når man står på vent for å få hjelp.
Avatar

Føler den

april 2 2021 - 19:55
Hei,

Jeg lider av en kronisk lidelse som innebærer mye depresjoner. Jeg vet veldig godt hvordan det er og bli trukket mot rus når man er deppressiv.

Jeg har vært avhengig av mye rart i disse periodene. Jeg har nå klart meg et halvt år uten, selv i en lang deppresjon. om du ønsker og bare prate med noen så er jeg her ihvertfall.

Har funnet metoder som hjelper meg og forsåvidt andre i samme situasjon.

Hilsen en som kjenner seg veldig igjen.
Avatar

hmmmmm

april 5 2021 - 02:16
rus er noe dritt
hvilke rusmidler
snakker vi om her?
håper du klarer deg nykter
dess lenger du holder ut
dess bedre blir det da
få av lege beroligende
det er en god hjelp
i kampen for å bli nykter
jeg heier på deg da ;)
Avatar

Hmmm

april 8 2021 - 15:51
Takk for svar. D er kun i depresjonen jeg trenger det. Men er nå i prosessen om å kutte det ut. Vært uten noen dager og har ikke mer igjen og skal heller ikke kjøpe mer. Hos meg går d i Cannabis. Får meg til å slappe av, bli gladere, snakke mer hvis man får rett type. For jeg har hatt noen bad trips også hvor jeg blir ekstremt deprimert.

Jeg kjenner at nå er det nok. Med beroligende så blir det jo litt sånn at man må øke dosen etter hvert og det merker jeg godt nå for å få samme effekt som i starten. Men håpet er at antidepressiva hjelper og at jeg kan trappe ned på beroligende.
Til forsiden