Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon og forhold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon og forhold

mars 8 2018 - 12:11
Hei,
jeg har slitt med depresjoner siden ungdomsårene - hvis ikke tidligere. Det har vært mye dårlige opplevelser i barndommen knyttet til familie. Og jeg greier ikke å komme meg videre selv om jeg nå er voksen.

Jeg har bodd sammen med samboeren helt siden jeg gikk på videregående, og han har vært en støtte opp i gjennom. Det som er nå er at jeg er veldig langt nede. Han er skuffet fordi jeg ikke greide å jobbe fullt og tjene penger og i det hele tatt være oppegående etter jeg ble ferdig med studier i fjor vår. Han ønsker ikke å flytte da han har jobb, hus og nær familie her. Mens jeg ikke ønsker å bo her nettopp på grunn av familie. Jeg har derimot annen familie et annet sted som jeg trenger å ha mer kontakt med. Jeg trenger luft. Finne ut hvem jeg er og hva jeg skal gjøre med livet.

Er det noen som har erfaring med å gjøre det slutt og flytte på grunn av dårlige familieforhold? Det handler ikke så mye om samboerforholdet, men noe som har ligget der i maange år som nå har kommet til overflaten gjennom samtaler med psykolog på DPS.

Er så sykt sliten. Samboeren min sier han ikke har noe å se frem til nå som jeg ikke studerer og ikke får til å jobbe 100%. Men jeg tror ikke jeg makter å få det til her slik det er nå. Det jeg ønsker er å bo nærmere moren min og studere og bo for meg selv fra høsten. Møte venner uten å ha dårlig samvittighet for hva jeg gjør og hvem jeg er.
Avatar

Re: Depresjon og forhold

mars 9 2018 - 23:31
Kjenner jeg blir sint når jeg leser dette. Han er skuffet over deg og sier at HAN ikke har noe å se frem til fordi du ikke klarer å jobbe 100%?! Folk som har slitt selv ville aldri ha funnet på å lire av seg noe slik, så jeg mistenker at han ikke vet hvordan det er å slite psykisk. Han høres ikke særlig empatisk ut. Du kan vel ikke noe for at du er syk. Håper du kommer deg bort fra han og finner deg selv på veien
Avatar

Re: Depresjon og forhold

mars 11 2018 - 22:17
Hei kjære deg,
Dette hørtes tungt og vanskelig ut. Men det virker som du innerst inne vet hva du vil, noe som er fint at du er klar over! Og det virker som at du har godt av å bo nærmere moren din, studere og flytte for deg selv til høsten, ettersom det er dette du skriver at du trenger. I det hele tatt at du får dårlig samvittighet for hva du gjør og hvem du er, indikerer at du kanskje ikke får den respekten, forståelsen og støtten fra din partner som du fortjener. Følg hjertet og magefølelsen! Hvis ikke din nåværende kjæreste oppfører seg slik som du fortjener, så vit at den rette venter på deg i fremtiden!
Tenk på ditt eget beste og gjør det som er best for deg, så fort som mulig.
Lykke til!
Til forsiden