Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon og angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon og angst

juni 9 2016 - 22:56
Hei, jeg sliter med depresjon og angst. Jeg sliter sosialt og psykisk. Jeg orker ikke tanken på å leve så mye lenger. Jeg går til samtaler på BUP. Jeg har innsett at jeg trenger mer hjelp enn det jeg har nå. Jeg har/ hatt tanker om å avslutte livet og det er ikke en selvfølge at jeg enda er i livet. Jeg har hatt 3 Selvmordsforsøk. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger
-J17
Avatar

Hei Blomsterjenta :)

juni 10 2016 - 13:43
Syns du har et fint "navn" :)

Har du vært på skolen idag eller har du sluttet på skolen?

Bor du med foreldrene dine?
Avatar

Hei

juni 10 2016 - 19:11
Tusen takk, jeg går deltid på vgs, så akkurat i dag har jeg ikke vært på skolen, men er der 3 dager i uka. Bor med mamma
Avatar

Re: Depresjon og angst

juni 11 2016 - 00:06
Tenk på familien din... Ikke gi de den smerten de vil få av å miste deg...
Avatar

Ditt liv

juni 14 2016 - 10:48
Ikke tenk på familien, tenk på deg selv!

Du er ung, og har et hav av muligheter foran deg. Jeg forstår at du har det vanskelig, og at det er vanskelig når man ikke får den hjelpen man vil ha. For mange er det vanskelig å innrømme at de trenger hjelp. Du burde snakke med fastlegen din, få en diagnose, og medisiner eller samtaler med psykologer. Det hjalp meg i hvert fall.

Livet er vakkert, og det er altfor trist om du dør nå og går glipp av så mye glede som du vil oppleve senere i livet.
Avatar

...

juni 14 2016 - 10:57
Jeg går til BUP og har samtaler der. Jeg har fått diagnosen og medisiner. Jeg klarer ikke å tenke på familien, så det gjør jeg ikke.

Avatar

mamma

aug 10 2016 - 22:53
Det er stort press på BUPA. Behandlingen du får kan være mangelfull eller feil. Det oppdaget jeg flere måneder for seint. Snakk med fastlegen din, dra inn barnevernet og ta kontakt med familiehuset. Kan noen hjelpe deg med dette er bet bra, men da må du si i fra at du ønsker hjelp. Det finnes hjelp, du må ikke gi opp. Du er fantastisk, unik og har mennesker som elsker deg. Godta at ikke alt er greit nå, men du vil finne veier, det kan ta tid. Ikke still for store krav til deg selv, men sett deg små mål når du står opp som å gå en liten tur, se på naturen. IKKE GI SLIPP(en mamma)
Til forsiden