Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon/fødselsdepresj

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon/fødselsdepresj

juli 18 2022 - 14:38
Hei! Jeg er litt usikker på om jeg har fødselsdepresjon eller om jeg bare en vanlig deprimert. Jeg har fått 2 barn innen 1 år, det er tungt og jeg sitter med tider bare med fæle tanker, kanskje litt angst? Jeg vet ikke. Jeg har vært ute og drukket i helga, og det gjør depresjonen min helt grusom. Jeg tenker hele tiden på hvem jeg snakket meg og om jeg var teit osv. føler ikke noe glede liksom og ikke orker jeg noen ting heller. Jeg er også sykt sjalu, og han jeg er sammen med gjør jo ingenting, og jeg setter opp vrangforestillinger i hodet mitt og klikker totalt for noe han ikke har gjordt?! Altså neiii hvordan få tiden til å gå fort så jeg kanskje slipper depresjonen
Avatar

Det spørsmålet bør

juli 18 2022 - 15:26
heller rettes til en psykolog. Det er i alle fall ikke uvanlig å bli så utmattet at det gir depresjonslignende følelser og økt angst, det fikk jeg, uten at det var depresjon.

Men vi er alle forskjellige og det er bare en psykolog som har pratet med deg som kan fortelle deg hva som er tilfelle med deg. Men ut fra det lille du skriver, så anbefaler jeg deg på det sterkeste å kontakte fastlegen med en gang, ikke gå rundt med disse vanskelige følelsene alene! Jeg tror du kommer til å bli prioritert foran i køen hos psykolog hvis du ønsker siden du er en nybakt mor, slik bør det være i alle fall.

Ønsker deg lykke til!
Til forsiden