Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon / adhd . Søker erfaringer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon / adhd . Søker erfaringer

aug 20 2021 - 16:27
Depresjon / adhd . Søker erfaringerHei. Jeg er ny her inne. Har lest en del og vil fortelle litt om meg selv og gjerne høre om andre som har hatt lignende opplevelser.
Lang historie men skal prøve å gjøre den kort:
Dame 40 år.lykkelig gift.3 barn.en god del traumer oppigjennom mange år.
Begynte å føle på lett depresjon for ca 4-5 år siden.var innlagt på sykehus for 2 år siden med alvorlig komplikasjoner etter det som skulle være en lett operasjon. Dopet på morfin på sykehuset og avrusning i over 1 mnd hjemme.depresjonen bled verre.har gradvis etter det bare blitt verre. Har en rygg og nakkeskade som det foreløpig ikke kan gjøres noe med, bortsett fra smertestillende og begrense meg i hverdagen.Tok overdose med xanor og alkohol i des 2020.mange timer hos dps og lege siden desember.6 forskjellige / uavhengige behandlere har etter kort samtale antydet / spurt om jeg er blitt utredet for adhd.noe jeg aldri har tenkt på selv. Er blitt forklart at ubehandlet adhd ofte gir symtomer på depresjon.jeg har den siste tiden " medisinert " meg selv om kvelden med alkohol.har følt i sommer at jeg har vert på litt rett vei med tankekjør / energi. Men for 4 dager siden så gikk jeg på en kraftig smell.føler ingen glede selv om jeg vet at jeg har masse å være glad for.skal etter planen til dps utredes for adhd I september men må ta peth test hver 3 uke I en periode for å bekrefte lavt alkohol inntak.
Har lest masse om adhd og kjenner meg igjen i veldig masse.
Så spm mitt er : er det noen her som først har fått diagnosen depresjon og så blitt utredet for adhd? Vist ja, fikk du medisin for adhd? Hvordan var efeten av den?Jeg bruker no 150 mg zoloft.har gjordt d i ca 2 mnd.føler ingen virkning av det.
Hilsen en som håper på svar
Til forsiden