Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon å angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon å angst

jan 19 2022 - 21:09
Heisann. Er ny her men tenkte å dele lott hvordan eg har det for tiden , eg har hatt mye i fjor høst å er litt enda , har dei siste månedene slitt med smerte , men den siste tiden har eg hatt sykdomsfølelse , smerte i kropp og muskler og kvalme , og ein følelse av tunghet, stress og angst.. eg med min helseangst får da angst for at eg sjuk med tanke på denne smerten og kvalmen . Noen som har det litt så meg ?
Avatar

Hei Jento8888

jan 20 2022 - 01:04
Hei, dette er helt normale ting som skjer med kroppen når man er sliten, stresset og engstelig. Du er ikke alene om slike følelser. Kanskje du trenger en liten pause og meg-dag. Hva gjorde du sist for deg selv som gav deg mye energi? Prøv å finn den ene tingen, og dyrk den gleden så mye du kan. Kanskje du vil merke en forbedring? ????
Avatar

Re: Depresjon å angst

jan 21 2022 - 08:13
Innlegget er ulest.
Eg er bare så redd for at eg er sjuke , siden eg har så vondt å har sykdomsfølelse at tanken blir altoppslukende
Avatar

Depresjon å angst

jan 26 2022 - 17:37
Jeg sjøl kan si jeg sitter med mye av det samme og sjøl leter etter en trygghet, er helt vanlig og kan føle den tanken når man har fått angst over smerten.
Jeg sjøl startet med å spørre meg sjøl , hvor lenge har jeg hatt den smerten og den forsvinner og kommer i bølger 10 minuter til 1 time (kan være måned elr bare par dager)...
jeg kan se filmer/ytube uten og ha det vodt men plutselig så kan det bare komme..
jeg sjøl liker å se hvor høyt den smerten kan gå bare for å nå en topp. er ufarlig men er ubehaglig når du er i det :P jeg sjøl har hatt alle typer smerter og møtt de , til og me nå så sitter jeg og trur at jeg har puste vansker og er i en sitvasjon der jeg sjøl må avklare og si dette er bare angsten og ikke noe annet , er 100% frisk :) men ambefaler bare å skrive når du har tankene, og lage på en måte en liten dagbok værgang du føler tankene er der :) eller late som du skriver til andre men ikke send den bare skriv for å roe ned stresset så klart send meldigen om du vil hehe. er bare en liten tips jeg kan bidra med :D jeg sjøl kan føle sjuke og kvalme/utmatelse bare for å infomere det også :)
Til forsiden