Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon 2 Omgang

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon 2 Omgang

april 22 2018 - 22:07
Hei!
Jeg har hatt en alvorlig depresjon for et par år siden og sliter med angst, fikk medisiner og psykologtimer i et år. Men merker nå at jeg har perioder hvor jeg blir deprimert igjen. Det kommer og går, periodene blir lengere før jeg kommer meg ovenpå igjen. Familien min føler at det går bedre, og sier at jeg virker mye bedre. Inni meg føles det motstatt. Når jeg møter andre så prøver jeg så prøver jeg alltid å være glad og fornøyd. Selv på mine nærmeste. Det er akkurat som om jeg føler at jeg ikke har lov til å bli dårlig igjen, fordi jeg har jo vært det i et år. Og at nå må jeg jo fungere igjen. Høres litt rart ut, men har nesten litt angst for angsten. Klarer ikke helt å aksepeterer at det går litt feil vei. Blir også sint på meg selv, fordi jeg ikke klarer å komme meg videre.

Har bytta jobb pga mye jobbing. Det føltes så riktig å begynne på noe nytt, men det viser seg å bli veldig skummelt og. Nå har jeg jobba 1 år i ny jobb, men føler at jeg ikke klarer å lære meg det. Er altså usikker på mye innenfor faget, selv om jeg har gått skole innenfor det for 7 år siden. Har en følelse på alt jeg gjør går seint og ikke blir riktig. Selv om jeg får skryt, så klarer jeg ikke å ta det innover meg. Har problemer med å huske beskjeder, og noen ganger så vet jeg ikke nesten hva jeg driver med. Det er akkurat som om hjernen slår seg av, og ikke fungerer. Dette kan også skje på ting som jeg også var veldig god på før. Så begynner å lure på hva jeg skal finne på, Som jeg klarer å mestre. For akkurat nå så føles det ut som om jeg ikke mestrer noe. Er dette noe som kan bli bedre igjen tro? For det føles ut som om jeg må lære meg mye i fra scratsj igjen.

Har samboer, barn, bil hus, venner og familie. Egentlig alt det man trenger, men allikevel kjenner jeg på en tomhet og utrygghet. Noe som noen ganger, føles ut som det aldri vil slippe taket. Er det håp for å kunne klare å mestre livet på en bedre måte? For akkurat nå er det tungt og man bare lever for andre føles det ut som.
Til forsiden