Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon

aug 27 2015 - 16:21
Jeg synes dette året har vært et sammenhengende mareritt. Etter et samlivsbrudd, krangling og flytting rundt jul, er ting fremdeles vanskelige. Jeg vet ikke om jeg har en depresjon, eller om jeg bare befinner meg i en vanskelig situasjon. Men dagene er i alle fall tunge. Jeg gråter, sover dårlig, jeg sitter på bussen hver morgen og kjenner at jeg hater alle menneskene rundt meg (!). Mest av alt hater jeg meg selv. Jeg ser ikke hvordan livet noen gang skal kunne bli annerledes. Jeg er ensom, det er antageligvis selvforskyldt. Jeg føler meg mislykket på alle arenaer i livet. Jeg har riktignok en lang utdannelse, men alt det andre skurer. Jeg savner en kjæreste. Savner en jeg kan le sammen med og diskutere ting med og sove med. En som roter til i huset og ikke er perfekt. Jeg savner å føle meg glad. Jeg er lei av å være så trøtt, å ikke få sove om nettene, er så lei av disse barnslige tankene. jeg burde ikke tenke sånn. Folk sulter i verden. Hvorfor hjelper jeg ikke de som har det verre? Hvorfor er alt bare et evigvarende kaos?
Avatar

Re: Depresjon

aug 28 2015 - 10:19
Hei.
Jeg sliter også endel med depresjoner,men prøver å være oppegående.Er mann 52 år og bor i helgeland
Avatar

Re: Depresjon

aug 30 2015 - 21:24
Jeg sliter mye periodevis. Livet er dårlig i disse periodene, og jeg hater meg selv. Jeg har trolig ikke like lang utdannelse som deg, selv om jeg har en høyskolegrad og bra jobb. Jeg vil mye, men når depresjonen fester grepet er livet en kamp.

Kanskje jeg som den første i verden hopper fra Gausatoppen! Opptil 1000 meter å tenke igjennom møte med steinura.
Avatar

Re: Depresjon

sep 12 2015 - 08:14
Kjenner meg igjen i det du skriver også med at ting skal ta så lang tid.
Prøver å øve meg på tanken om at " sånn er det nå" "disse tankene/følelsene er ikke meg, bare noe jeg tenker/føler"l.
Etterhvert vet en jo at stemninger skifter, at livet blir (litt)lettere.
Det er jo en form av mishandling av seg selv en driver med når en er deprimert, men vanskelig å la det være. Syns jeg. Håper du finner noe som gir deg noe godt innimellom slagene. Det fortjener du.
Til forsiden