Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Den følelsen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Den følelsen

mai 12 2019 - 01:19
Jeg et ikke lenger jeg. Kjennes ikke ut som jeg er meg selv lenger. Siste 3 år med forskjellige saker som har hendt har gjort til at jeg den dag i dag prøver mer og mer å unngå sosialt samvær med noen. Vil liksom ikke snakke med noen. Greit å skrive. Fordi da kan jeg bli hjemme,og jeg kan selv velge å svare eller ikke. Samtidig så er det ikke slik jeg vil ha det fordi jeg føler meg altfor ensom og jeg blir bare sittende å tenke. Begynt å lure på hva jeg har gjort galt for at livet mitt skulle snu helt retning og heller bare gi meg negativitet og motgang. Merker jo selv at humøret ikke er hva det skulle være. Mye mer trist,mye mer sint.
Har dessverre ingen i livet som jeg kan snakke med så da er det helelr ikke kjente eller familie som vet hvordan jeg har det. Burde klart å fortelle de det så de skjønner hvorfor jeg ikke snakker med folk lenger..
Har kommet så langt at jeg har hentet søknad for psykisk helse her jeg bor, men samtidig så vegrer jeg meg fra å levere den fordi jeg ikke vil liksom få det svaret at jeg faktisk trenger hjelp. Klarer ikke helt den tanken om å skulle innrømme at jeg er psykisk syk.
Nå vet jeg ikke lenger hva jeg skal gjøre i livet,eller hvorfor jeg er her....
Avatar

Trenger du noen å snakke med?

mai 12 2019 - 01:55
Jeg leste hva du skrev, jeg har noe av de samme problemene selv, så hvis du vil så kan vi snakke, hvis ønsket.
Til forsiden