Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Den følelsen av å ikke ville leve mer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Den følelsen av å ikke ville leve mer

jan 28 2018 - 16:48
Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skriver dette engang, for jeg veit ikke helt sjøl hva jeg føler..

Jeg er helt tom, jeg blir sint for hver minste lille ting som blir sagt, eller skrevet og overreagerer og klikker maks. Jeg har det vondt, men samtidig er jeg helt tom og ikke føler noenting. Jeg lever ikke, jeg eksisterer bare, og ikke for meg selv men jeg lever for alle andre.

Nå i tillegg går alt i mot meg, jeg mistet pengene mine fra NAV for hele Februar pga jeg ikke har klart/taklet å stå opp om morgenen for å dra til psykolog og lege, og jeg vet at dette er min egen feil men allikevel, så er det kjipt å sitte her uten penger og mat til meg og dyrene mine.. Ikke har jeg familie som kan hjelpe heller, venner har jeg ikke.. Har en god kompis, men han har ikke mulighet til å hjelpe pga egne utgifter, noe jeg forstår.

Jeg har ikke mot til å ta mitt eget liv, men jeg har et stort ønske om å gå å legge meg på kvelden og aldri våkne igjen.. Rett og slett bare sovne inn.
Avatar

Følelsen av og ikke ville leve

jan 31 2018 - 20:15
Jeg sitter med akkurat samme følelsen av og ikke vil leve, at alt blir for mye til slutt. og jo mindre og mindre grunner tenker på det. Jeg har boderline så jeg slitt med økonomi hele livet for det er hva sykdommen gjør med deg, pluss man blir sint for hver lille ting når man tenker tilbake og det er egentlig ingenting. Jeg skal til thailand og besøke faren min imarra men eneste jeg kan tenke på er jeg vil bare ta selvmord pluss den ekle følelsen om skal man eller ikke. Det føles litt ut som skal man kaste vekk alt man har jobbet til for bli så gammel, alt man har gjort. Og alt gode i fremtiden, er det verdt og kaste bort alt det? Det er virkelig fristende selvom kor teit det høres. Kunne bare ønsket det hadde vært noe quick fix på en sunn måte, for alkohol, dop og sex hjelper ingenting, jeg har brukt de i for mange år for døve selvmordtankene men de gjør de bare sterkere. Eneste tipse jeg har som slitt med selvmord tanker siden jeg var 3 år er og se for deg en fremtid over hvordan du vil den skal se ut..
Avatar

Hei!

feb 21 2018 - 20:38
Jeg får vondt inni meg når jeg leser ditt innlegg. Dette er jo en stund siden ser jeg. Trist å høre at du har mistet nav pengene siden du ikke klarte å komme opp om morgenen. Hvordan har det gått med deg denne måneden? Tenker siden du ikke har fått penger utbetalt. Har du ingen som kan støtte deg? Jeg er litt i samme situasjon som deg, som også sliter for å få endene til å møtes og savner noen som kan støtte meg gjennom det. Det er veldig tungt å bekymre seg for økonomi, det tapper en for krefter. Jeg vil gjerne hjelpe deg :) Evt skriv meg ei melding om du ønsker det. Er viktig du ikke står alene gjennom...For det du går gjennom nå er vanskelig (jeg vet )og vi står sterkere sammen med andre enn alene.
Til forsiden