Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dele erfaringer med medisiner.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dele erfaringer med medisiner.

aug 4 2022 - 20:39
Ønsker alle som vil å være med på å dele erfaringer med medisiner her på SDMO. Trenger ikke være antidepresiva, kan være med alle typer medisiner. Jeg tenkte dette kan være til fordel for alle brukere som lurer på hva slags medisiner som har fungert for andre med samme problemer, eller problemer andre har med bruk av medisiner. Kan også ta kontakt med meg på PM hvis noen heller vil kommunisere med meg direkte.
Avatar

Fungerer ikke

aug 5 2022 - 23:43
Min erfaring med antidepressiva (cipralex, cipramil, fontex, zoloft, sarotex, wellbutrin) er at det ikke fungerer. Har stått på alle medikamentene over en lengre periode på flere måneder uten effekt. Wellbutrin hadde en form for effekt første gangen jeg gikk på den, men det avtok raskt. Mistenker det var placebo siden jeg hadde lest mange positive erfaringer. Når jeg brukte antidepressiva håpte jeg sterkt på at det skulle fungere og hadde tro på at det kunne hjelpe, men det gjorde det dessverre ikke. Sliter med moderat depresjon og angst.

Vurderer sterkt venlaflaxin dog, men har hørt den er vanskelig å komme seg av, og er usikker på om jeg orker å styre med medisiner. Er også en del kjedelige bivirkninger, jeg vet ikke om jeg orker nattesvette (tror ikke jeg har lest om en eneste person som går på denne medisinen som ikke opplever det). Har egentlig mistet fullstendig tro på antidepressiva, men... Kanskje jeg tar en tur til legen neste gang jeg har en brutal nedtur.
Avatar

Brintellix

aug 5 2022 - 23:50
Jeg har endt opp med brintellix nå.. Tar ikke bort depresjonen... Men døyver den mye..bivirkninger for meg er nattesvette og dempet lyst.
Avatar

Tar ikke bort depresjonen... Men døyver den mye

aug 7 2022 - 16:59
Mye min erfaring med antidepressiva også. Gjør det noe mer levelig, men føler meg ikke glad heller.
Avatar

Har kun prøvd zoloft

aug 7 2022 - 19:34
Som er " beregnet " på angst/ depersjon.

Har prøvd div smertestillende også som skal itillegg dempe angst ( cymbalta/ sarotex)

(Jeg har MS )

Tålte ikke noen av de , og starta på lavest mulig dose.

Bivirking: flat, følelseløs, null sexlyst , føler ingen glede over noe , likegyldig..og hadde det nå hjulpet på angst så hadde jeg vurdert.
På meg var bivirkningene verre enn virkningen- så måtte kutte ut ( prøvde 1.5 mnd på hver type)
Til forsiden